Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
digital-signage-roltrap-dinner-in-motion-piazza-Eindhoven-reclame-productie-nederland

Digital signage

Misschien vraagt u zich af wat digital signage precies is. Het gaat hier om een bepaalde vorm van lichtreclame voor binnen- en buitengebruik. Eigenlijk zit het al een beetje verstopt in de naam. Digital Signage betreft LED wandverlichting of zelfs Videowalls, projectie en LCD schermen met levendige visuals en reclameboodschappen. Helemaal van deze tijd!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Dynamisch voordeel

Een van de grootste voordelen van digital signage is dat u geen statische boodschap uitdraagt, maar ook bewegende filmpjes of animatie visuals kunt laten zien aan voorbijgaand publiek. Zorg voor een pakkende boodschap, ondergedompeld in humor of steek het in een jasje van strak design en uw boodschap kan het ver schoppen onder de voorbijgangers.

 

Vijf varianten digital signage

Met deze vorm van buitenreclame-lichtreclame zijn er vijf typen van digitale lichtreclame mogelijk.

  • Dynamische digital signage
  • Geautomatiseerde digital signage
  • Advertising digital signage
  • Interactieve digital signage
  • Informatieve digital signage

Bepaal met welke variant u aan de slag wilt om uw boodschap over te brengen en Reclame Productie Nederland zorgt ervoor dat LCD schermen of videowalls voorzien worden van uw promotiefilmpjes, tekst of animatie. Er is enorm veel mogelijk en het zorgt ervoor dat uw reclame gaat bruisen en tot leven komt.

 

Informatief gebruik

Digital signage hoeft niet alleen gebruikt te worden als promotiemateriaal of om reclameboodschappen naar buiten te brengen. Het kan ook dienen als informatieverstrekker. Breng grote mensenmenigten op de hoogte van bepaalde zaken die tijdens een evenement of in een winkelcentrum van belang zijn. Denk eens aan de vertrektijden die te zien zijn op stations en luchthavens. Deze tijden veranderen regelmatig, waardoor digital signing een perfecte oplossing is!

 

Ideale reclame voor binnen en buiten

Deze handige borden of wanden kunnen binnen of buiten gebruikt worden, afhankelijk van waar u ze voor nodig heeft. Voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden omtrent digital signing, kunt u altijd contact met ons opnemen.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×