Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
label sticker veiligheid keuring
Veiligheid stickers leiding markering sticker
Identificatielabels keuring label
Keuring stickers
warning sticker veiligheid industrieel
Stelling sticker
0/0

Industriële- en veiligheidsstickers

In sommige bedrijven en fabrieken zijn industriële- en veiligheidsstickers noodzakelijk. Reclame Productie Nederland kan u helpen met het bestellen en printen van deze belangrijke stickers. Wij kunnen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) stickers voor u printen.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Het arboportaal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid erkent verschillende vormen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

We hebben ze hieronder voor u opgesomd:

  • Hoofdbescherming
  • Oogbescherming
  • Gehoorbescherming
  • Ademhalingsbescherming
  • Gelaatsbescherming
  • Handbescherming
  • Beschermende kleding
  • Voetbescherming
  • Valbeveiliging

Heeft u een bedrijf in een sector waar het van belang is dat bezoekers en personeel op de hoogte gebracht moeten worden van eventuele persoonlijke bescherming? De meest efficiënte manier hiervoor zijn industriële- en veiligheidsstickers. Deze kunt u op wanden, deuren of vloeren plakken. Plak ze zó dat ze goed zichtbaar zijn voor iedere bezoeker en elk personeelslid.

 

Industriële- en veiligheidsstickers voor producten

Moeten producten van veiligheidsstickers voorzien worden? Dat kan en deze kunt u ook bij Reclame Productie Nederland laten printen en bestellen. Wij kunnen deze stickers ook voorzien van een anti-kraslaag zodat ze niet snel beschadigen.

 

Universele betekenis

De pictogrammen op industriële- en veiligheidsstickers hebben een universele betekenis, zo is de boodschap voor iedereen duidelijk. Dit is zeker handig in een internationaal bedrijf. Zo verliest niemand de veiligheid uit het oog met goed geprinte industriële- en veiligheidsstickers.

 

Categorieën binnen de veiligheidsstickers

Onder de categorie veiligheidsstickers vallen ook verbodsstickers, gebodsstickers, waarschuwingsstickers, gevarenstickers en brandveiligheidstickers. Mist u een categorie? Geef het aan ons door en wij regelen de juiste stickers.

 

Veiligheidseisen

Als u industriële- en veiligheidsstickers bij Reclame Productie Nederland laat printen, dan zorgen wij voor de juiste veiligheidseisen en normering van de stickers, ISO7010 en NEN 3011-2015.

 

Plaats uw bestelling

De stickers printen we full colour. De meest voorkomende kleuren zijn  rood, oranje en geel, die moeten goed opvallen om de waarschuwing over te brengen. De stickers zijn voorzien van een sterke lijmlaag, zodat uw waarschuwing stevig blijft zitten!

Neem contact met ons op om een bestelling te plaatsen af als u vragen heeft.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×