Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Meshdoeken

Speakerdoek

Geluidstorens zijn niet altijd de meest mooie objecten op een festival of outdoor evenement. Het bekleden hiervan is daarom een goede optie! Als je dan toch de moeite neemt om de geluidstorens een gewaad aan te trekken, waarom voorziet u ze dan niet gelijk van reclame of bedrijfslogo?

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Speakerdoek kleedt geluid aan

Met speakerdoek kunt u geluidstorens en speakers bekleden. Een speakerdoek verschilt niet zoveel van een meshdoek. Ze hebben dezelfde gaasstructuur. De gaatjes van een speakerdoek, ook wel sound mesh genoemd, zijn groter. De grotere gaatjes zorgen ervoor dat er nog meer lucht en geluid door het doek heenkomt wat weer voor minder druk op het speakerdoek zorgt. Zo behoudt het geluid haar kwaliteit. Drop that beat, baby!

 

Speakerdoek ook brandvertragend

We zeiden het al, speakerdoek lijkt verdacht veel op meshdoek. Vanwege de grotere gaatjesstructuur heeft dit doek nog meer ‘lucht’ en is het nog een stukje lichter in gewicht dan meshdoek. En het is brandvertragend. Festivals en outdoor evenementen moeten natuurlijk zo veilig mogelijk gehouden worden en daar kan een brandvertragend speakerdoek niet bij ontbreken.

 

Grote of kleine speakerdoeken

Een ander formaat speakerdoek nodig dan voor een geluidstoren? Liever een wat kleinere voor versterkers of kleinere speakers? Dat kan ook. Geef de formaten aan ons door en wij regelen dat de doeken geprint worden en eventueel gemonteerd, indien gewenst.

 

Zorg voor contrast

Het is het mooist om bij een speakerdoek te kiezen voor een contrastrijk design. De aanwezige gaatjes zorgen voor meer ‘lucht’ en minder printoppervlak om de inkt goed door te laten dringen. Vandaar dat Reclame Productie Nederland contrastrijke designs adviseert, omdat ontwerpen wat minder verzadigd over kunnen komen op speakerdoeken dan op minder ‘luchtige’ spandoeken.

 

Kunnen we voor u aan de slag?

Of heeft u nog meer vragen? Die beantwoorden we graag. Neem contact met ons op en wij kijken hoe we u verder kunnen helpen.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×