Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
vrachtwagen-belettering-vervoersreclame-reclame-productie-nederland
Dakar wagen belettering
bakwagen belettering
Dakar wagen belettering truck
vrachtwagen-reclame-vervoersreclame-Reclame-Productie-Nederland
0/0

Vrachtwagenreclame

Het belangrijkste doel van een vrachtwagen is natuurlijk goederen van A naar B te vervoeren, maar wat nou als vrachtwagens óók kunnen dienen als rijdende billboards? Win-win situatie! Het wordt mogelijk met vrachtwagenreclame.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

De juiste boodschap

Met vrachtwagenreclame bereikt u een hele brede en grote doelgroep. Het is daarom belangrijk goed na te denken over welke boodschap u precies wilt overbrengen op deze doelgroep. Of u nu een nieuw product wilt uitlichten of uw doelgroep wilt attenderen op een actie, met vrachtwagenreclame bereikt u uw publiek!

De voordelen van vrachtwagenreclame

✅ Nationaal bereik en zichtbaarheid op alle wegen voor een breed bereik

✅ Signing op grootformaat

✅ Lang contactmoment met potentiële klanten

✅ Vergroot onbewust het vertrouwen in uw merk omdat de doelgroep uw vrachtwagens ziet rondrijden

 

Vrachtwagenreclame op vrachtwagenzeil

De gemiddelde vrachtwagen is ruim 13 meter lang. Deze ruimte kan optimaal benut worden door het signen van het vrachtwagenzeil. Wij printen op kwalitatief zeil dat vervolgens op de vrachtwagen wordt gespannen. Of u nu gaat voor belettering of een full colour, voor een reflecterende, matte of glossy variant: laat uw vrachtwagen geld voor u verdienen! Zelfs als-ie stilstaat!

 

Wrappen van vrachtwagens

Naast het printen van het vrachtwagenzeil, kunnen wij ook uw vrachtwagen wrappen. Zo bereikt u ook een groot publiek als u rijdt zonder aanhanger. Wij kunnen uw vrachtwagen voorzien van uw logo en huisstijl. Bent u toe aan rebranding? Dan kan de wrap gemakkelijk weer van de vrachtwagen verwijderd worden, zonder dat er lijmresten achterblijven. Ook uw dolly of wipkar laten opvallen? Laat deze dan door ons beletteren.

Wilt u ook de aandacht trekken met uw vrachtwagens? Reclame Productie denkt graag van A tot Z met u mee. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot mooie ideeën!

Nog geen ontwerp?

Onze ontwerpers zitten vol creatieve ideeën om uw wagenpark om te toveren tot een groots rijdende campagne! Neem contact met ons op en laat je verassen. Kijk eens rond op onze pagina vormgeving

 

 

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×