Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
opgerolde spandoeken

Meshdoek

Het handige van meshdoek is dat het lichtdoorlatend is en eventueel voor ramen gehangen kan worden. Ze zijn zo gemaakt dat ze een one way vision hebben; men kan naar buiten kijken, maar niet naar binnen. De promotie- of reclameuiting is echter wel goed zichtbaar voor voorbijgangers. Daar draait het immers om: zichtbaarheid van uw merk en logo. Heel handig voor in uw kantoor- of bedrijfspand dus!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Meshdoek lichtgewicht binnenreclame

Een meshdoek is vanwege de luchtige structuur ook erg licht van gewicht. Dit zorgt ervoor dat hij makkelijk op grote hoogtes opgehangen kan worden. Dit kan voor binnenreclame een uitkomst bieden als het pand of het gebouw waar het evenement plaatsvindt hoge plafonds of hoge muren heeft of een trappengang waarvan gebruik wordt gemaakt.
Naast dat een meshdoek een lichtgewicht is in vergelijking met andere binnenreclame spandoeken, is het ook brandvertragend. De meshdoeken van Reclame Productie Nederland hebben namelijk een B1 label en voldoen aan de strenge Europese brandveiligheidseisen.

 

Duurzame binnenreclame

Bent u van plan om uw meshdoek lang te laten hangen en is het niet alleen voor gebruik voor een eenmalig evenement? Dan kunnen we de meshdoeken voor u inlijsten of er een spandoekframe omheen zetten. Hiervoor werken we de meshdoeken af met ringen of tunnels. Mocht u het meshdoek met of zonder frame niet zelf op kunnen hangen omdat het bijvoorbeeld om een groot formaat gaat? Dan doet Reclame Productie Nederland dat voor u! Naast het ontwerpen en printen, draaien onze experts hun hand niet om voor het monteren.

 

Volledige service binnenreclame

Bij een meshdoek is het belangrijk om voor contrastrijke ontwerpen te gaan, omdat de gaatjes in het meshdoek ervoor zorgen dat de prints wat fletser weergegeven worden dan op andere spandoeken. Heeft u hulp nodig bij het design of opmaken van het design van uw meshdoek, ook daar helpen we u graag bij. We bieden volledige service als het gaat om het printen van binnenreclame. U kunt met ons brainstormen over de mogelijke designvariaties of wij dragen ideeën aan die passen bij uw merk of huisstijl. Daarna printen we de gewenste reclame voor u en mocht monteren nodig zijn, dan doen we dit ook.
Kortom we zijn van alle markten thuis!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×