Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
veiligheidsstickers keuringstickers keuringsstickers

Industriële en veiligheidsstickers

In sommige industrieën en branches zijn industriële en veiligheidsstickers noodzakelijk. Reclame Productie Nederland kan u helpen bij het printen van Persoonlijk Beschermingsmiddel stickers, of andere stickers die binnen uw branche verplicht zijn.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Verschillende vormen van persoonlijke beschermingsmiddelen

Volgens het arboportaal van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn er verschillende vormen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

We zetten ze even op een rijtje:

  • Hoofdbescherming
  • Oogbescherming
  • Gehoorbescherming
  • Ademhalingsbescherming
  • Gelaatsbescherming
  • Handbescherming
  • Beschermende kleding
  • Voetbescherming
  • Valbeveiliging

Mocht u een bedrijf hebben in een sector waar het van belang is dat bezoekers en personeel op de hoogte gebracht worden van eventuele persoonlijke bescherming dan kunt u gebruik maken van Industriële en veiligheidsstickers. Deze kunt u aan wanden, deuren of op vloeren bevestigen. Zo waarborgt u de veiligheid van uw werknemers of bezoekers.

 

Producten voorzien van industriële en veiligheidsstickers

Gaat het niet zo zeer om de werkomgeving die van speciale geprinte industriële en veiligheidsstickers voorzien moet worden, maar om de producten zelf? Dan kunt u ook deze voorzien van industriële en veiligheidsstickers.

 

Universele informatie

Het handige van het gebruik van pictogrammen op industriële en veiligheidsstickers is dat de betekenis voor iedereen direct duidelijk is, ongeacht de taalachtergrond. Met goed geprinte industriële en veiligheidsstickers verliest niemand de veiligheid uit het oog. Daarnaast herinneren de duidelijke afbeeldingen en pictogrammen uw personeelsleden er dagelijks aan waar ze op moeten letten. Een ongeluk kan immers in een klein hoekje schuilen en dat kan op deze simpele manier voorkomen worden.

 

Andere soorten stickers

Binnen deze categorie horen ook stickers zoals verbodsstickers, gebodsstickers, waarschuwingsstickers, gevarenstickers en brandveiligheid stickers. Zit uw categorie er niet bij? Geef het gerust aan ons door en wij zorgen ervoor dat u de juiste stickers krijgt.

 

De juiste veiligheidseisen

Als u industriële en veiligheidsstickers bij Reclame Productie Nederland laat drukken, dan zorgen wij dat de juiste veiligheidseisen en normering in acht worden genomen voor het printen van de stickers. Dan doelen we op: ISO7010 en NEN 3011-2015.

 

Veilig aan het werk

We printen de stickers full color voor u. Meestal gaat het hierbij om de kleuren rood, oranje en geel, die moeten goed opvallen om de veiligheidsboodschap over te brengen. Daarnaast zijn onze stickers voorzien van een sterke lijmlaag zodat uw waarschuwing blijft plakken!

Neem gerust contact met ons op om een bestelling te plaatsen af als u vragen heeft.

[contact-form-7 id=”698″ title=”Snel contactformulier”]

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×