Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken

Over ons

Zowat tien jaar geleden zijn wij gestart met wat wij nu doen; u voorzien van reclame in de breedste zin van het woord. Voorheen heetten we Fifteen Sign, maar inmiddels luisteren we naar de naam Reclame Productie Nederland.

We maken praktisch alles in eigen huis, in onze productiehal, met onze machines. We hebben hiervoor onder meer drie grootformaat rollenprinters, een vlakbedprinter, twee laminatoren, en een Zünd G3XL snij- en freesmachine (de ‘Rolls Royce’ onder deze apparatuur) ter beschikking. We doen dus alles zelf!

Lichtbak lichtreclame

Waarom kiest u voor
reclame productie nederland?

Productie in eigen huis & montage op locatie

Reclame op maat

Concurrerende prijs

Alles onder één dak

Afspraak = afspraak

Vakbekwaam bezig

Snel, flexibel & kwaliteit

Gedegen advies

Rick ter Meer

Als directeur-eigenaar al jarenlange ervaring in de reclamebranche. In 2015 is Rick het bedrijf, dat toen nog Fifteen Sign heette, gestart op het bedrijventerrein Strijp S in Eindhoven. Direct is het vuurtje gaan branden; de aanvragen stroomden binnen. De opdrachten liepen en lopen nog steeds, heel erg uiteen. Vandaar ook ons motto “Reclame in de breedste zin van het woord.”
Inmidels 8 jaar later zijn we verhuisd naar een groter pand én flink gegroeid. Wat betreft mankracht, maar ook wat betreft onze machines, capaciteit en kunde. Wij blijven groeien en ontwikkelen en kunnen u daarom nóg beter van dienst zijn.

Daan Verkleij

Zeer ambitieuze bedrijfsleider van ons mooie bedrijf Reclame Productie Nederland. Persoonlijke service staat bij Daan centraal. Belangrijk is het voorzien van snel, flexibel en kwalitatief voorzien. Zo sta jij als klant altijd centraal bij mij.

Labels contour gesneden

Alles op het gebied van visuele reclameproducties onder één dak

Visuele reclame die blijft hangen

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×