Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Meshdoek bouwbord
Meshdoek vrijstaand spandoekframe
Meshdoeken
0/0

Meshdoek

Opvallen met een voordelig, maar kwalitatief spandoek? Ga voor meshdoek! Doordat meshdoek wind doorlatend en heel flexibel is, is het uitermate geschikt voor outdoor gebruik.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Meshdoek oftewel gaasdoek

Meshdoek wordt vaak gebruikt op bouwsteigers en bouwhekken. Het is een gaasachtig doek dat wind en licht doorlaat. Het biedt dus weinig weerstand en is daardoor heel geschikt voor toepassingen buiten. Daarnaast is ons meshdoek gemaakt met een speciale one way vision, waardoor bouwvakkers blijven zien waar ze mee bezig zijn en van binnen naar buiten kunnen kijken, maar van de straatkant kan er niet door het meshdoek heen gekeken worden. Het doet bijna denken aan vitrage met als verschil dat u hier uw reclame uitingen op kwijt kunt!

 

Lichtgewicht en brandvertragend

Een meshdoek is het vedergewicht onder de spandoeken. Dat komt natuurlijk door de gaatjesstructuur. Deze ‘luchtige’ structuur zorgt ervoor dat het meshdoek licht- en luchtdoorlatend is. Dat wil helaas niet zeggen dat het spandoek meer stormbestendig is dan andere spandoeken. Wat een meshdoek wel is? Brandvertragend! De meshdoeken voldoen namelijk aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen en hebben een B1 label. Dit houdt in dat het doek moeilijk ontvlambaar is en dat een brand zich niet zo makkelijk kan verspreiden.

 

Erg handzaam

Door de gaatjesstructuur is dit het lichte broertje in de spandoek familie, wat er weer voor zorgt dat een meshdoek handzamer is en gemakkelijker op te hangen is. Vandaar dat het een geliefd spandoek is om te gebruiken bij festivals, andere outdoor evenementen en hekwerkbanners. Wilt u dat uw meshdoek lekker lang meegaat? Maak dan gebruik van een spandoekframe. Deze kunnen we afwerken met ringen of tunnels. Geen tijd of niet handig genoeg om ze zelf op te hangen of te monteren? Dan komen wij graag voor u in actie. Reclame Productie Nederland heeft namelijk ook eigen monteurs in huis. Het hele proces van printen tot aan assemblage kan bij ons ondergebracht worden. Handig, toch!

 

Printen op meshdoek

Het is bij meshdoek belangrijk om voor contrastrijke ontwerpen te gaan, omdat de perforaties in het meshdoek ervoor zorgen dat de prints wat fletser uitpakken dan op andere spandoeken.

 

Reclame Productie Nederland, uw partner in spandoeken

Bent u enthousiast geworden over meshdoeken en wilt u hiermee graag aan de slag? Neem dan snel contact op voor het inplannen van een kennismaking. We sparren graag met u!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×