Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
dibond paneel dibonv panelen
wand panelen forex print
wandpaneel
dibond panelen
0/0

Wandpaneel

Een kunststof wandpaneel is een mooie aankleding van uw bedrijfsinterieur. Om het nog wat aantrekkelijker te maken kunt u op een wandpaneel ook uw bedrijfslogo, reclameuiting of slogan laten printen. En dat geheel in uw huisstijl. Dat is nog eens een goede binnenkomer!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Lust voor oog en oor

Naast dat een gepersonaliseerde wandpaneel een lust voor het oog is, doet het voor het oor ook wonderen. Hoe dat komt? Nou, het zorgt namelijk voor een hele goede akoestiek. Dat is vooral aangenaam in meetingrooms! Zeker ook in dit digitale tijdperk waar de ene helft van het team via Zoom aanwezig is en de andere helft in de meetingroom zit, is een goede akoestiek wel zo handig. Op deze manier is een wandpaneel wel een heel multifunctionele binnenreclame.

 

Ondergrond voor bevestiging wandpaneel

Een wandpaneel is over het algemeen 3 mm dik. Hierdoor kan het op verschillende ondergronden geplaatst worden. Denkt aan gipsplaten, tegels en metsel- of pleisterwerk. Mocht u een of meerdere wandpanelen willen en vragen hebben over de montage ervan, dan adviseren wij u graag! Behalve creatieve en ervaren signmakers zijn we ook bekwaam in de montage van deze panelen.

 

Liever geen wandpaneel?

Ook dan heeft Reclame Productie Nederland andere opties voor uw kantoormuren die wel wat (reclame)aankleding kunnen gebruiken. Leest u dan zeker eens verder op de pagina’s voor zelfklevende wandbekleding, naadloos fotobehang en freesletters, om wat voorbeelden te noemen.

 

Wandpaneel bestellen

Het bestellen van uw wandpaneel kan natuurlijk bij Reclame Productie Nederland. Wij zorgen dat u mooie en professionele geprinte panelen krijgt. Behalve printen en monteren kunnen we u ook helpen met het design van de panelen. Dat is nog eens makkelijk om alles van A tot  Z onder één dak te hebben! Neem daarom contact met ons op en we zorgen dat uw bedrijfsmuren goed voor de dag komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×