Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
gevelreclame-freesletters-reclame-productie-nederland
reclamebord gevel
0/0

Naambord

Een naambord aan uw gevel of bij uw bedrijfspand kan niet ontbreken. Het is handig om te weten voor bezoekers bij welk bedrijfspand ze zich bevinden, zeker als het om panden gaat waarin meerdere bedrijven gehuisvest zijn. Daarnaast draagt het bij aan uw naamsbekendheid én trekt u de aandacht van voorbijgangers. De naamborden die wij printen kunnen we voorzien van uw logo en bedrijfsnaam, en dat geheel in huisstijl.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Naambord voor afdelingen

Ook als uw bedrijf bestaat uit meerdere gebouwen, is het voor bezoekers handig als deze voorzien zijn van naambordem. Niet alleen voor bezoekers is dit handig, ook voor de interne- en externe post of collega’s die op zoek zijn naar een bepaalde afdeling binnen het bedrijf.  Een IT afdeling dat verstopt is in een kleiner gebouw verderop, is met een naambord ook ineens gemakkelijk te vinden!

 

Weerbestendig naambord

Wanneer het naambord buiten wordt gebruikt is het niet de bedoeling dat het na een paar felle zonnestralen en wat regenbuien niet meer leesbaar is. Vandaar dat Reclame Productie Nederland ervoor zorgt dat ze weerbestendig zijn en tegen een stootje kunnen. We printen de naamborden voor buitengebruik op dibond, geborsteld aluminium of plexiglas. Dibond is deels van aluminium en deels van PU, door deze materialencombinatie kan er goed op geprint worden en is het bord zelf oersterk. Het verkleurt en breekt niet zomaar.

 

Gepersonaliseerd naambord?

Een vierkant of rechthoekig naambord is populair, maar misschien heeft u het liever niet recht-toe-recht-aan geprint of uitgesneden. Ovaal of rond zijn dus zeker ook opties die tot de mogelijkheden behoren! Betrek Reclame Productie Nederland bij uw wensen en wij zorgen dat het voor elkaar komt!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×