Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Gevelbord
Reclamebord gevel
informatiebord
reclamebord gevel
0/0

Reclameborden

Geen club, vereniging of evenement kan zonder reclameborden. Bezoekers of clubleden wilt u natuurlijk niet zomaar voorbij laten schieten. U wilt hun aandacht trekken met een sprekend reclamebord! De boodschap die u op een reclamebord wilt weergeven is helemaal zelf in te vullen, maar één ding staat vast: reclameborden voor buiten moeten van hoge kwaliteit zijn. Een verweerd reclamebord straalt namelijk het tegenovergestelde uit van wat u voor ogen had.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Reclameborden en hun bereik

De reden dat ouderwetse buitenreclame zo’n groot bereik heeft, is dat je met een kleine moeite veel mensen van allerlei leeftijden en achtergronden bereikt. Het enige dat je hoeft te doen is reclameborden ophangen die tegen een stootje kunnen en enige tijd kunnen blijven hangen. Daarmee bereikt u al een groot publiek!

 

Onze verschillende reclameborden

De experts van Reclame Productie Nederland kunnen u van een hoop verschillende reclameborden voorzien. Ziet u er een tussenstaan waar u enthousiast van wordt?

Kleurvaste reclameborden

Reclame Productie Nederland gaat graag met de tijd mee. Dat kan ook niet anders als jong en dynamisch bedrijf bestaande uit gediplomeerde signmakers! Vandaar ook dat we de beste kleurvaste designs en prints verzorgen op uw reclameborden. We maken gebruik van speciale inkt en machines die ervoor zorgen dat er een intenser kleurbereik mogelijk is. Uw boodschap springt daardoor zo van de reclameborden de straat op, waar het zeker niet onopgemerkt zal blijven.

Reclameborden van geschuimd PVC

Het materiaal maakt net als de inkt een groot verschil in de levensduur van reclameborden. Hoe langer de levensduur, hoe duurzamer ze zijn. Dat is vandaag de dag een heel belangrijk punt! Reclame Productie Nederland maakt gebruik van geschuimd PVC, deze PVC soort is tweemaal zo licht als het gebruikelijke harde PVC materiaal. Geschuimd PVC bestaat uit twee dichte toplagen met een tussenlaag van PVC schuim, vandaar ook de naam geschuimd PVC. Omdat dit materiaal zo licht is wordt het graag en veel gebruikt in de reclame industrie. Wij brengen na het printen nog een topkwaliteit laminaat aan op de reclameborden van geschuimd PVC. Zo gaat uw bord nog wel een tijdje mee en als het verplaatst moet worden, hoeft u zich geen breuk te sjouwen.

Reclameborden van aluminium

Aluminium is ook een geliefd en duurzaam materiaal als het gaat om reclameborden. Het is sterk en niet te breken of te buigen. Tenzij je uit de Marvel Studio’s komt gestapt en je supersonische krachten wilt bewijzen! De aluminium reclameborden die we gebruiken zijn Dibond platen, opgebouwd uit twee aluminium toplagen met daartussen een PU-kern. Dit maakt deze panelen water- en UV-bestendig.

Onuitwisbare indruk

Reclameborden kunnen direct-to-plate geprint worden of op zelfklevend vinyl, afgewerkt met een kwalitatieve topcoat voor een extra lange levensduur. De indruk van uw reclameboodschap is zo letterlijk onuitwisbaar!

Kunt u wel wat hulp gebruiken? De experts van Reclame Productie Nederland denken graag van A tot Z met u mee. Van vormgeving van de reclameborden tot het monteren op locatie, wij draaien onze hand hier niet voor om. Neem dus snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×