Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
dibond paneel dibonv panelen
0/0

Kunststof wandbekleding

De oppervlakte van de wanden in uw bedrijfspand is enorm. Het is zonde om van deze oppervlakte geen gebruik te maken! Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor signing in de vorm van kunststof wandbekleding.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Kunststof wandpanelen

Vaak kiezen we voor wandbekleding in de vorm van kunststof panelen. Op deze wandpanelen kunnen wij in-house alles printen. Een levensgrote foto? Uw bedrijfslogo? Of toch liever een specifiek patroon? Alles is mogelijk!

 

Grootformaat wandbekleding

Waar vroeger de wanden in een bedrijfspand vaak saai en wit (met hoge uitzondering een kleurtje!) waren, zijn het nu ware eyecatchers geworden. Reclame Productie Nederland tovert uw wanden om tot visuele belevingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze grootformaat printers kunnen wij naadloos wanden voorzien van prints met een maximale hoogte van ruim 3 meter tot een maximale breedte van… u zegt het maar!

 

Toch op zoek naar iets anders?

Is onze kunststof wandbekleding toch net niet wat u zoekt? Wij helpen u ook graag verder met zelfklevende wandbescherming of naadloos fotobehang.
Wilt u het over een hele andere boeg gooien wat betreft wanddecoratie? Bekijkt u dan eens de pagina’s over freesletters, spandoeken, of textielposters.

 

Ontzorging van A tot Z

Reclame Productie Nederland is niet alleen gespecialiseerd in het printen van uw wandbekleding, nee, wij gaan een stuk verder dan dat. Wanneer u nog niet helemaal voor ogen heeft wat voor wandbekleding passend is voor uw wanden denken wij ook graag mee over de vormgeving hiervan. Na het vormgeven en produceren, komen onze experts de kunststof wandbekleding ook nog bij u monteren. Bent u dus op zoek naar een partij die u van A tot Z kan ontzorgen? Dan bent u bij Reclame Productie Nederland aan het juiste adres.

Zijn uw wanden klaar om de aandacht te trekken? Neem dan snel contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet wat voor mooie ideeën er ontstaan!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×