Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
naambord
Naambord freestekst
0/0

Naambord

Dankzij een naambord ziet u meteen waar u bent. Of het nu gaat om wachtruimtes bij huisartsen of tandartspraktijken, om te zien welke (tand)arts werkzaam is in welke ruimte of om meetingrooms en afdelingen binnen bepaalde bedrijven aan te duiden, het is handig als bezoekers weten waar ze moeten zijn. Dat maakt een naambord een onmisbaar bord in uw organisatie.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Welke afdeling?

Bestaat uw bedrijf uit meerdere afdelingen? Dan is het voor bezoekers en werknemers handig als de verschillende afdelingen voorzien zijn van een naambord. Niet alleen voor bewegwijzering maar ook voor (interne) post, die nog niet via de mail binnenkomt of de bezorging van pakketten.
Nu we het toch over bewegwijzering hebben: dit leveren we ook! Dit hoeven niet per se bordjes te zijn, maar bijvoorbeeld ook vloerstickers. Of zelfs een moderne, digitale versie die zoals digital signage.

 

Geheel in huisstijl

Om te zorgen dat uw naambord bij uw bedrijfslogo past kunnen we deze voor u aanpassen aan uw huisstijl. We denken graag mee over een oogverblindend design van uw naambord.

 

Naambord met een lange levensduur

Als u niet van huisstijl, logo of naam verandert, dan heeft u het naambord voor altijd! Reclame Productie Nederland heeft naambordjes van dibond, geborsteld aluminium of plexiglas. Deze worden hoogwaardig geprint en kunnen eigenlijk voor altijd mee. Schijnt de zon erop? Onze naamborden verkleuren niet door hun uv-bestendige coating en inkt.

 

Naamborden in alle denkbare vormen

Misschien heeft u niet zo’n trek in een recht-toe-recht-aan gevormd naambordje. Dan is ovaal of rond ook een optie. Behalve materiaalkeuze kunt u ook kiezen welke vorm u het liefste heeft. Liever een naambord voor buitengebruik? Die kunt u ook bij Reclame Productie Nederland laten printen en bestellen. Neem contact met ons op en geef uw bestelling door, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk uw pand van de juiste naambordjes kunt voorzien.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×