Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Bouwbord vastgoedreclame vrijstaand bouwbord
Vrijstaand bouwbord
Meshdoek bouwbord
Bouwbord Vastgoedreclame
XXL Bouwbord
Bouwbord reclame
XXL spandoekframe meshdoek
Zeildoek vrijstaand spandoekframe
Spandoek vastgoed
Bouwbord verhuur
0/0

Bouwbord

Wanneer er ergens wat gebouwd wordt zijn potentiële kopers of huurders, omwonenden en voorbijgangers erg benieuwd naar het project. Om in één oogopslag duidelijk te maken wat er precies gebouwd wordt kan er een bouwbord geplaatst worden. Een bouwbord biedt informatie én werft nieuwe bewoners. Win-win situatie!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Perfecte kwaliteit op groot formaat

De boodschap moet natuurlijk zo levendig mogelijk worden overgebracht. De kwaliteit van het beeldmateriaal en print is dan ook van groot belang. Met onze nieuwste technologieën printen wij de grootste bouwborden van perfecte kwaliteit. Na het printen kunnen wij de bouwborden voorzien van een speciale UV-werende of krasvrije coating. Dat wil zeggen dat onze bouwborden haarscherp zijn én lang mee gaan in alle weersomstandigheden. Wel zo handig in ons koude kikkerlandje!

 

De keuze is reuze

Aangezien bouwborden buiten geplaatst worden is de keuze van het materiaal erg belangrijk. Zowel van het paneel als het onderstel. Wanneer u denkt aan een bouwbord ziet u waarschijnlijk de traditionele variant met paneel op een houten onderstel voor u. Maar, weet u dat er ook andere mogelijkheden zijn? Zo kunt u bijvoorbeeld ook gaan voor een aluminium onderstel waar een geprint doek in gespannen wordt. De experts van Reclame Productie Nederland adviseren u in de zoektocht naar het ideale bouwbord. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij perfect inschatten welke toepassing in welke situatie vereist is.

Deze ervaring komt ook van pas bij het monteren van de bouwborden. Is het nodig dat het onderstel wordt vastgezet met beton? Hoe diep moet het onderstel de grond in? Onze experts weten raad met deze vragen.

 

Stormschadeverzekering voor al onze bouwborden

Hebben uw bouwborden onverhoopt toch schade overgehouden aan een storm of andere heftige weersomstandigheden? Dan bieden wij u zekerheid met onze speciale stormschadeverzekering. Wij komen de bouwborden in dat geval vervangen. Vraag naar de voorwaarden.

Op zoek naar een partij die van A tot Z meedenkt? Dan bent u bij Reclame Productie Nederland aan het juiste adres. Neem snel contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismaking. Samen zorgen we voor de juiste bouwborden!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×