Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
bouwhekdoek
bouwhekdoeken
0/0

Bouwhekdoek

Een bouwhekdoek biedt een mooie kans om zichtbaarheid op straat te creëren en een anders saaie omgeving die onder constructie staat op te fleuren. U geeft met uw bedrijfslogo, promotie of andere onmisbare boodschap kleur aan de saaie, grijze asfalt omgeving.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Gebruik bouwhekdoek promotie

Misschien is het niet af te leiden uit de naam bouwhekdoek, maar het is niet alleen bedoeld voor bouwplaatsen. Bouwhekken worden ook veelvuldig gebruikt op beurs terreinen en festivals, om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Dat zijn gelijk ook plekken waar veel publiek komt. Des te meer reden om daar handig op in te springen met een bouwhekdoek dat in het oog springt!

 

Topkwaliteit print

Reclame productie Nederland print niet zo maar, nee, wij printen enkel topkwaliteit. Als u dan toch op wilt vallen met uw publieke promotie, kunt u het maar beter gelijk goed doen! Het is namelijk niet de bedoeling dat uw doelgroep afknapt op slechte kwaliteit. We printen uw logo, foto’s, informatie mededeling, outdoor reclame of wegwijzer voor evenementen full color met de beste printers. Toch niet full color maar mooi diep zwart met witte uitsparingen voor een contrastrijke mededeling? Onze printer draait er zijn spuitkoppen niet voor om en print wat u wenst!

 

Kies uw bouwhekdoek uit

U heeft bij ons de keuze uit verschillende materialen voor uw bouwhekdoek. Wat het meest wordt gebruikt zijn zeilen oftewel zeildoeken. Dit zijn dichte PVC doeken van brandwerend materiaal, waarop een zeer scherpe print mogelijk is, zodat u scherp uit de hoek komt met uw boodschap! Meshdoek is ook een geliefde optie als bouwhekdoek. Dit is echter meer een ‘open’ versie van een zeildoek, omdat het een gaatjesstructuur heeft. Er is dus minder ‘oppervlakte’ om te printen, want er is nog een deel ‘lucht’. Dit betekent voor de prints dat ze er minder verzadigd uitzien dan op een zeildoek.

Wilt u meer informatie over welk materiaal u het beste kunt kiezen, neem dan gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×