Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Spandoekframe indoor
Zeildoek binnen
0/0

Zeildoek

Van oudsher is een zeildoek een eenvoudige en snelle binnenreclame oplossing. Ook tegenwoordig is een zeildoek nog steeds een goede manier om uw boodschap op overdekte evenementen of beurzen groot en goed zichtbaar te maken! Hiermee maakt u in één oogopslag uw promotie of boodschap duidelijk.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Zeildoek trekt de aandacht

Een zeildoek kan ook in uw kantoorpand gebruikt worden. Het is een duidelijk middel om uw USP’s (Unique Selling Points) of slogan over te brengen aan uw bezoekers en personeel. En dat allemaal in de gewenste huisstijl! Bij evenementen of beurzen is de goede toon bij binnenkomst al gezet met binnenreclame zeildoeken.
Deze doeken nemen een belangrijke en zichtbare plaats in, daarom is het belangrijk om ze kwalitatief te laten printen. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde printers bent u bij ons daarvoor aan het juiste adres! Het printen van zeildoeken voor binnen- en buitengebruik is voor ons geen enkel probleem.

 

Materiaalkeuze zeildoek

We hebben verschillende soorten materialen waaruit u kunt kiezen om als zeildoek te gebruiken. Dit hangt natuurlijk af van het soort evenement. Stel dat het om een evenement met live muziek gaat, dan zijn speakerdoeken ideaal voor het afdekken van geluidsapparatuur, terwijl ze geprint zijn met de boodschap waarvan u wilt dat deze gezien wordt. Er zijn ook andere doeken beschikbaar, zoals een meshdoek, XXL-doek, spandoek in frame, backdrop of een rollup banner.

 

Hulp nodig met design?

Misschien weet u niet goed hoe u het aan moet pakken als het gaat om wat er op het zeildoek moet komen? Ook dan helpen we u graag verder. Onze experts zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het printen en monteren, ook ontwerpen zit in hun bloed!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×