Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
bewegwijzering-binnen-reclame-Reclame-Productie-Nederland-
autobelettering-beletteren-van-auto's-reclame-productie-nederland
reclamebord binnen
0/0

Reclameborden

De reden dat reclameborden nog steeds worden gebruikt als binnenreclame, is omdat het zo gemakkelijk is. Als een goed vormgegeven reclamebord wordt ingezet op een indoor evenement, bereik je zonder moeite een groot publiek. Het enige dat u hoeft te doen is de reclameborden ophangen op de gewenste locatie, maar de montage kunt u ook aan ons overlaten. De borden zullen vervolgens zelf het werk doen! Daarnaast gaat gemak gepaard met een lange levensduur. Win-win situatie!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Reclameborden van Reclame Productie Nederland

Wij kunnen u van verschillende reclameborden voorzien. Zit er een optie bij waar u enthousiast van wordt?

Gooit u het liever over een andere boeg? Natuurlijk hebben we ook borden die geschikt zijn voor buitenreclame:

 

Kleurvaste kwalitatieve reclameborden

As jong en dynamisch bedrijf met gediplomeerde signmakers gaan we met de tijd en de daarbij behorende ontwikkelingen mee! Vandaar ook dat wij de beste prints voor u verzorgen op uw reclameborden door middel van de nieuwste technologieën. We maken gebruik van hoogwaardige inkt en printers die zorgen voor een intenser kleurbereik. Uw boodschap is zo kleurvast en springt van de reclameborden de ruimte in, waar het de aandacht van de bezoeker of publiek trekt!

 

Reclameborden van verschillende materialen

We printen op verschillende typen materialen.

  • Geschuimd pvc: bestaande uit twee dichte toplagen met een tussenlaag van pvc schuim. Het materiaal is vanwege het  schuim licht van gewicht.
  • Aluminium: duurzaam, sterk en onbreekbaar

Het printen kan ook op verschillende manieren, direct-to-plate of op zelfklevend vinyl met als afwerking een kwalitatieve topcoat.

 

Reclameprintwerk van A tot Z

Als het  om reclamedrukwerk gaat, of in ons geval liever reclameprintwerk, dan zijn we van alle markten thuis. Materialen en formaten maken ons eigenlijk niets uit: we zijn zo uitgerust met apparatuur en de juiste professionals dat we allerlei soorten reclameprintwerk tot een goed eindresultaat brengen. Neem contact op als u reclameborden wilt laten printen of wilt brainstormen over het design!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×