Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Roll up banners

Rollup banner

Wilt u goed voor de dag komen op een belangrijke beurs of evenement? Zoekt u een echte eyecatcher? Rollup banners zijn dan het ideale reclameobject voor in uw stand of showroom. En in een handomdraai zelf op te zetten.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Rollup banner in cassettesysteem

Rollup banners zijn, zoals de naam al doet laten vermoeden, banners die zichzelf oprollen. Wanneer de banner is opgerold bevindt deze zich in het cassettesysteem. De banner is dus heel compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een beurs, handig. De banner laat zich gemakkelijk uitrollen en opstellen. De cassette dient dan als voet van het systeem.

Onze banners worden met hoogwaardige, full colour inkt geprint en kunnen voorzien worden van een beschermingscoating. Zo blijft uw banner onbeschadigd, ondanks dat deze vaak in- en uitgerold wordt. Onze inkt trekt razendsnel in, waardoor deze niet hoeft te drogen. Heeft u snel een rollup banner nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De voordelen van onze rollup banners

✅ In 10 seconden op te zetten

✅ Hoogwaardig printwerk in full colour

✅ Verschillende afmetingen

✅ Compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen

✅ Herbruikbaar dus duurzaam!

 

Op zoek naar meer promotiemateriaal?

Om op te vallen op een beurs of evenement is natuurlijk meer nodig dan alleen een rollup banner. Bent u naast rollup banners daarom óók op zoek naar aanvullend promotiemateriaal? De experts van Reclame Productie Nederland helpen u ook graag met gepersonaliseerde stickers, backdrops, vlaggetjes, etcetera. Heeft u nog meer ideeën? Wij denken graag mee!

Wilt u meer informatie ontvangen of sparren over de mogelijkheden van onze rollup banners? Of wilt u het hebben over de hele vormgeving van uw showroom of beursstand? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismaking. Wie weet wat voor mooie ideeën er boven tafel komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×