Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
digital signage wall led

Digital signage

De core business van Reclame Productie Nederland ligt natuurlijk bij het printen, frezen, vouwen en produceren van signs. Maar… wij vergeten ook zeker niet te innoveren! Bent u dus op zoek naar een innovatie, effectieve en verrassende manier van signing? Denk dan eens aan digital signage!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

De verschillende toepassingen van digital signage

Grote kans dat u nog nooit van het begrip digital signage, ook wel narrowcasting, gehoord heeft. Wat het precies is en voor welke toepassingen het gebruikt kan worden? We geven u een aantal voorbeelden:

  • Het aanbod binnen supermarkten of winkels is vaak enorm. Om specifieke producten met hoge marges of tijdelijke aanbiedingen uit te lichten kan er gebruik worden gemaakt van digital signage. Zo heeft u zelf in de hand op welke producten de focus moet komen te liggen en kunt u na een tijd gemakkelijk weer aanpassingen doen.
  • De kantoor- en bedrijfsomgeving verandert vliegensvlug door digitalisering. Zo werken steeds meer mensen thuis via Teams of Zoom, waardoor de bezetting van vergaderruimtes vaak wisselt. Digital signage is in dat geval ideaal, omdat het real-time en automatisch wordt aangepast met allerlei slimme datakoppelingen. Daarnaast is het ideaal voor het weergeven van nieuwsbrieven en interne communicatie.
  • Binnen sportclubs en sportscholen is natuurlijk een hoop informatie te delen: roosters van groepslessen, openingstijden tijdens vakanties of het uitlichten van een sportevenement dat georganiseerd wordt. Deze informatie op een aantrekkelijke wijze tonen aan bezoekers? Het kan allemaal met digital signage.

 

Narrowcasting: trek écht de aandacht van uw publiek

Reclameuitingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld en bij bedrijven. Weet met al deze concurrentie dan maar eens de aandacht van uw doelgroep te trekken, dat is niet makkelijk! Digital signage kan u hierbij helpen, omdat het voor het publiek een verrassende manier van signage is.

 

Van A tot Z ontzorgd

Omdat Reclame Productie Nederland al jaren actief is in de signwereld hebben wij intussen een groot netwerk opgebouwd. Dit maakt het mogelijk om u ook te kunnen voorzien van digital signs. Voor het ontwikkelen van de software werken wij samen met onze partners. Voor het monteren komen onze eigen experts bij u langs.

Bent u enthousiast geworden en wilt u aan de slag met deze innovatieve manier van signage? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet wat voor mooie ideeën er tijdens een sparsessie naar boven komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×