Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken

Textiel

Textiel is een uitstekende materiaalkeuze als het gaat om reclameboodschappen. Het is gemakkelijk te printen, op te bergen en is geschikt voor hergebruik. Het kan los opgehangen worden, binnen en buiten, maar het kan ook in een frame gezet worden. Textiel kan zelfs gewassen worden, afhankelijk van de grootte uiteraard. Daarnaast zijn ook allerlei formaten en toepassingen denkbaar. Kortom: met textiel kunt u alle kanten op!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

De flexibiliteit van textiel

Textiel is een flexibele reclamedrager. Het is gemakkelijk om op te printen, de inkt die wij gebruiken droogt snel en eenmaal opgedroogd blijft er geen nare inktlucht hangen. Daarnaast kan textiel in vele formaten worden geprint en gebruikt en kunt u ervoor kiezen om het in een frame te zetten of juist niet. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een XXL doek of een spandoek in frame.

 

Laat uw boodschap zien

U wilt natuurlijk dat uw boodschap mooi geprint wordt en goed in beeld komt. Een goed verzorgde boodschap heeft nu eenmaal meer effect en heeft de verzorgde uitstraling die u aan uw publiek mee wilt geven. En het ziet er natuurlijk veel professioneler uit! U kunt Reclame Productie Nederland hiervoor inschakelen, wij printen uw textiel op professionele wijze en zodanig dat uw boodschap niet vervaagt na enige tijd. Onze inkt is uv-bestendig en kan dus met gemak felle zonnestralen aan als het voor een raam hangt. Wasbeurten zijn ook geen probleem. Let er wel op dat u de doeken op 30 graden Celsius wast en niet op 60 of 90 graden.

 

Een goed design zegt meer dan woorden

Een ander groot voordeel van textiel is dat als u met grote formaten werkt ze al snel de aandacht trekken. Ze kunnen gebruikt worden op de lange of korte termijn. Daarom is een goed design van uw boodschap, huisstijl of logo belangrijk. Mocht u er niet uitkomen wat het beste werkt voor uw bedrijf of evenement als het gaat om het design, ook dan kunt u contact met ons opnemen. Onze signmakers denken graag van A tot Z met u mee!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×