Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
textiel frame
Textielframe
vormgeving-reclame-productie-nederland-textielframe
0/0

Textieldoek in frame

Textiel is een fijne materiaalkeuze als het gaat om de zichtbaarheid van uw reclameuiting. Een peesdoek is dan nog eens extra handig, omdat het zo gemakkelijk is op te hangen. Het verwisselen en opbergen van peesdoek gaat net zo gemakkelijk!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Wat is een peesdoek?

Een peesdoek is een textieldoek dat voorzien is van siliconen pezen. Deze pezen maken het mogelijk dat het doek wordt opgehangen in een aluminium lijst en ook nog eens perfect strak blijft hangen.

 

Peesdoek in frame: een eenvoudig populair reclamesysteem

Het systeem is kenmerkend vanwege zijn eenvoud en hierdoor is het zo populair. Een peesdoek is gemakkelijk verwisselbaar waardoor u de mogelijkheid heeft eindeloos van uitingen te veranderen. Vaak wordt een peesdoek voorzien van een klein lusje. Met dit lusje kan het doek probleemloos uit het aluminium frame worden getrokken.

 

Peesdoek: reclametextiel

Al met al is een peesdoek een flexibele reclamedrager. Het kan mee naar beurzen of het kan buiten of binnen opgehangen worden. De reden dat dit kan is omdat we met uv- en waterbestendige inkt printen. Is het peesdoek enkel voor binnengebruik bedoeld? Het kan gewoon op een plek hangen waar het zonlicht er voortdurend op schijnt. Uw boodschap zal toch niet vervagen, als het aan onze inkt ligt. Onze inkt heeft nog een ander voordeel: na droging en uitdamping ruikt u geen inktgeur.
Daarnaast kan textiel in vele formaten worden geprint en gebruikt en kunt u ervoor kiezen om het wel of niet in een frame te bevestigen.

 

Formaten en design

U bepaalt hoe u uw reclame printwerk inzet. Reclame Productie Nederland kan elk gewenst formaat voor u printen op elk gewenst materiaal. Er zijn mogelijkheden te over. Naast het printen van een peesdoek, kunnen we ook een  XXL doek of een textielposter printen.
Komt u er wat betreft design niet helemaal uit? Ook dan kunt u onze hulp inroepen. We zijn namelijk ervaren signmakers die u graag helpen met het uitwerken van uw reclameboodschappen, van design en printen tot monteren. Neem contact met ons op voor een kennismaking. Wie weet wat voor mooie ideeën er op tafel komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×