Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Digital-signage- Reclame-Productie-Nederland
Route aanduiding bewegwijzering
Routing bewegwijzering
bewegwijzering-binnen-reclame-Reclame-Productie-Nederland-
0/0

Bewegwijzering

Wanneer u regelmatig bezoekers over de vloer krijgt in uw bedrijfspand of winkel, dan wilt u deze bezoekers natuurlijk zo goed mogelijk de weg wijzen. Zeker in grote panden, bijvoorbeeld ziekenhuizen, is het voor bezoekers wel eens zoeken waar ze moeten zijn. Bezoekers zullen u daarom zeker dankbaar zijn wanneer u in bewegwijzering, ook wel wayfinding genoemd, investeert. Wat er allemaal mogelijk is wat betreft bewegwijzering? We vertellen het u graag.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Bewegwijzering voor binnen

Om de ervaring van bezoekers te optimaliseren is zowel binnen- als buitenbewegwijzering van belang. Voor beide toepassingen zijn verschillende opties mogelijk: van informatieborden tot vluchtwegplattegronden, van richtingspijlen tot uitgangsmarkering. Welke optie voor u de beste keuze is, hangt af van uw persoonlijke voorkeur, de beschikbare ruimte en de leesafstand.

 

Voorbeelden van wayfinding voor binnen:

  • Informatieborden
  • Nooduitgangmarkering
  • Muurbordjes
  • Deurbordjes
  • Freesletters op de muur die de richting aangeven
  • Palen met bordjes die de richting aangeven
  •  Vluchtwegplattegronden

 

Van A tot Z ontzorgd

Naast het meedenken over de ideale oplossing hebben onze experts al jarenlang ervaring op het gebied van produceren én monteren. Omdat wij alle producten zelf printen, snijden en afwerken, kunnen wij u de allerbeste kwaliteit verzekeren. Wanneer u in bewegwijzering investeert wilt u hier immers zo lang mogelijk van profiteren. Nadat we de bewegwijzering hebben geproduceerd, komen we deze ook nog eens bij u monteren. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd.

 

Bewegwijzering geheel in huisstijl

Naast kwaliteit staat personalisering van de uitingen bij Reclame Productie Nederland hoog in het vaandel. Wij denken daarom graag met u mee over de designs van de markeringen. Heeft u een uitgesproken huisstijl en wilt u dit laten terugkomen in uw gehele pand? Bewegwijzering in huisstijl is daarvoor de ideale oplossing.

 

Kunnen wij u de weg wijzen?

Gunt u uw bezoekers de ideale ervaring in uw pand? Wilt u de look and feel van uw pand professionaliseren? De experts van Reclame Productie Nederland gaan graag samen met u op zoek naar de ideale samenstelling van richtingbordjes, informatieborden en vluchtwegplattegronden. Neem daarom snel contact op voor een vrijblijvend gesprek!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×