Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken

Lichtreclame

Lichtreclame is er in allerlei soorten en maten. Of u nu gaat voor doosletters of lichtbakken, voor LED- of voor neonverlichting: lichtreclame valt op! Wilt u meer weten over deze manier van signing? Lees dan snel verder!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Val op in het donker

Niet alleen buiten, maar ook binnen is lichtreclame een eyecatcher. In kantoorpanden met donkere gangen trek je hiermee echt de aandacht van je publiek.

 

Onze lichtreclame oplossingen

  • Lichtbakken
    Bent u op zoek naar een reclamebord maar wilt u nét dat beetje extra? Denk dan eens aan een lichtbak. De lichtbak is van hoge kwaliteit en wij kunnen hierop alles printen. Uw logo, bedrijfsnaam, slogan en dat alles geheel in uw huisstijl. Achter deze geprinte bak plaatsen we vervolgens LED- of neonmodules, waardoor u 24/7 de aandacht trekt.
  • Doosletters
    Doosletters werken eigenlijk hetzelfde als een lichtbak, met het grote verschil dat doosletters in elke denkbare vorm kunnen worden uitgesneden. Zo wordt u niet meer beperkt door vorm of grootte. Think outside the box, uh doos, dus! Vervolgens worden de acrylaat letters met een stevige stalen installatie tegen de muur bevestigd.
  • Digital signage
    Bij Reclame Productie Nederland vergeten we zeker niet te innoveren. Bent u op zoek naar een vernieuwende manier van lichtreclame? Bent u klaar om écht op te vallen? Dan is digital signage een uitkomst. Het grote voordeel van dit type signing is dat het gemakkelijk te vervangen is en er real-time gegevens mee kunnen worden getoond. Voor het ontwikkelen van de software werken wij samen met onze partners, voor het monteren komen onze eigen experts bij u langs!

 

Reclame Productie Nederland: uw licht in de duisternis

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag aan de slag met lichtreclame? Neem dan snel contact met ons op. Onze experts staan te springen om hun licht te laten schijnen over uw signing!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×