Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
vlaggenmast

Banier

Een banier is de manier om uw reclameboodschap publiekelijk tentoon te stellen. Een banier stamt eigenlijk uit de middeleeuwen, toen er op het slagveld herkenbaarheid moest zijn onder de strijdende troepen. De banier hebben we van het slagveld meegenomen naar het marketingveld om daar herkenbaarheid en branding te laten zien van bedrijven, producten en diensten.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

De banier van nu

De huidige banier is vaak een langwerpig doek met een stijlvolle reclameuiting voor een bedrijf, product, dienst of evenement, aan een mast. Net als vroeger zorgt een banier nog steeds voor herkenbaarheid. De boodschap is tegenwoordig alleen een stuk anders; het heraldische wapen op de banier is vervangen door een bedrijfslogo en de heroïsche leus is vervangen door een hedendaagse slogan.

 

Laat uw banier printen door Reclame Productie Nederland

Reclame Productie Nederland heeft de juiste professionele printers om uw banier
te voorzien van uw treffende reclameboodschap of logo. Een banier of een gevelvlag kan het beste dubbelzijdig geprint worden, zo kan hij van elke kant bekeken worden zonder dat de boodschap wegvalt. Daar draait het immers allemaal om. Daarnaast printen wij de banieren full color, voor het mooiste resultaat. Onze kwalitatieve inkt gaat lang mee en is uv-bestendig, waardoor u lang van uw banier kunt profiteren.

Veranker de banier

Reclame Productie Nederland denkt graag mee met haar klanten. We hebben gemerkt dat alleen professioneel printen niet genoeg is, vaak hebben klanten nog hulp nodig bij het ontwikkelen van het juiste logo voor promotiedoeleinden. Wanneer het promotiemateriaal de printer is uitgerold, komt het monteren aan bod. Ook hierbij kunnen de meeste bedrijven wel wat hulp gebruiken. Reclame Productie Nederland kan de volwaardige productie leveren van uw buiten– of binnenreclame. We hebben een ruim assortiment, inclusief masten en verankeringen en onze ervaren monteurs monteren iedere mogelijke manier van binnen- of buiten promotiemateriaal. Neem contact met ons op voor al uw vragen en wensen omtrent promotiemateriaal dat u geprint wil hebben, wij helpen u graag verder!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×