Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Zeildoek vrijstaand spandoekframe
Spandoek vastgoed
0/0

Zeildoek

De reden dat een eeuwenoude oplossing om een boodschap aan de man te brengen nog steeds gebruikt wordt is heel simpel. Het werkt! Nog steeds! Buitenreclame werd 500 jaar geleden al gebruikt, zodat je een gebouw aan de buitenkant kon herkennen en het gebruik ervan is er niet minder op geworden.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Zeildoek laten printen

Buitenreclame wordt nog steeds gebruikt voor marketing. Alhoewel we vandaag wel het verschil maken tussen on- en offline marketing. Vandaar dat zeilen die dienen als buitenreclame vandaag de dag door het leven gaan als OOH. Wat, OOHt? Out Of Home marketing!

 

We hijsen de zeilen

Voordat u uw zeildoek hijst, wil u het eerst mooi printen met de uiting of boodschap die groot in beeld moet komen. Daarvoor kunt u uiteraard bij ons terecht. Reclame Productie Nederland heeft al jarenlang ervaring op het gebied van het printen van buitenreclame voor zeildoeken. Denkt u dat uw zeilen te groot zijn voor onze printmachines. Dan heeft u het mis! We zijn uitgerust met geavanceerde printers die op groot formaat kunnen printen. Geen formaat is te gek of te groot voor ons.

 

Verschillende doeleinden, verschillende materialen

Het voornaamste voordeel van een zeildoek is dat ze vanwege hun grootte makkelijk de aandacht trekken. Ze kunnen ingezet worden voor de lange of korte termijn. Ook het gebruik van een zeildoek als buitenreclame is heel veelzijdig. Hoog in de lucht, langs de snelweg of tegen de gevel van uw bedrijf. U kunt er alle kanten mee op!

Vakmanschap is meesterschap. De experts van Reclame Productie Nederland weten dan ook precies welk materiaal het beste bij welk doel past. Daarom zijn onze zeildoeken ook weerbestendig. Geen vale en gebleekte reclame uitingen of logo’s. Niet onbelangrijk, of ze nu full black of full colour geprint zijn, we zorgen ervoor dat de zeilen tegen zon en regen kunnen en ook dat de wind er niet mee vandoor gaat. Het monteren van de zeildoeken doen we namelijk ook voor u.

Wilt u aan de slag met sprekende zeildoeken? Wij denken graag van A tot Z met u mee. Neem daarom snel contact met ons op!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×