Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Bouwschutting bouwschuttingreclame bouwschuttingdoek

Bouwschutting

Waar gebouwd wordt, worden mensen nieuwsgierig. Een bouwschutting of bouwhek is daarom zeker geen overbodige luxe, om onbevoegde bezoekers te voorkomen. In Nederland is het zelfs verplicht! Hoe handig is het om deze bouwschutting naast veiligheidsvoorziening ook als blikvanger te laten dienen?

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

De juiste boodschap

De noodzakelijke omheining om het bouwproject hoeft allang niet meer saai grijs te zijn. Reclame Productie Nederland voorziet u graag van geprinte bouwschuttingen en bouwhekken, waarmee u optimaal gebruik maakt van alle meters hek. Afbeeldingen van het definitieve project, richtingaanwijzingen, logo’s of slogans: het is maar net welke boodschap u aan het publiek wilt overbrengen.

 

De voordelen van een bouwschutting

✅ Houdt onbevoegden op afstand

✅ Laat medewerkers van het bouwproject hun werk rustig uitvoeren

✅ Beperkt geluidsoverlast

✅ Waarborgt veiligheid op het bouwterrein

Houten vs. metalen bouwhekken

Onze bouwschuttingen zijn er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen kijken we samen welk type bouwhek het best tot zijn recht komt op uw bouwterrein. Denkt u hierbij aan een houten panelen schutting of een metalen hek met bouwhekdoek. Ook wat betreft montage is er van alles mogelijk. Bent u op zoek naar een semipermanent hek? Wij kunnen de bouwschutting met palen in de grond bevestigen.

 

Anti-graffiti folie

Vooral in steden zien we het vaak: graffiti. Er worden mooie kunstwerken van gemaakt en op de hiervoor bestemde plekken kunnen de meeste mensen erg genieten van de creaties. Maar op uw bouwschutting heeft u dit natuurlijk liever niet! Niets is zo vervelend als uw bouwschutting die door vandalisme niet meer goed te lezen is. Onze oplossing? Wij kunnen de panelen van uw bouwschutting voorzien van een anti-graffiti laag.

 

Reclame Productie Nederland: voor al uw signklussen

Zoals onze naam al doet vermoeden: Reclame Productie Nederland kan u helpen met alles dat te maken heeft met reclame. U vraagt, wij draaien! Zo draaien wij ook onze hand niet om voor een gepersonaliseerde bouwschutting. Van ontwerp tot productie, van assemblage tot montage. Totale verzorging van A tot Z dus. Houdt u het graag persoonlijk? Mooi, wij ook! Neem dus snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×