Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
promotiemateriaal-vers-uit-de-printer-reclame-productie-nederland

Stickers

Stickers zijn een hele effectieve manier van reclame. Met de juiste p(l)akkende boodschap blijft u doeltreffend in beeld bij uw publiek!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Buitenreclame stickers: een p(l)akkende boodschap

Buitenreclame stickers zijn in te zetten als handig promotiemateriaal. Misschien komen buitenreclame stickers niet zo één, twee, drie bij u op in dit digitale tijdperk. Maar, handig zijn ze zeker! Zowel in gebruik als het weergeven van uw boodschap.

 

Door weer en wind

De buitenreclame stickers van Reclame Productie Nederland doorstaan weer en wind. Ze zijn namelijk geprint met duurzame inkt die water- en uv-bestendig is. Zeg nu zelf, dat is wel zo handig als de boodschap langer zichtbaar moet zijn.

 

Printen van buitenreclame stickers

Geef de gewenste formaten door of maak gebruik van de standaard formaten en wij zorgen ervoor dat uw buitenreclame stickers naar wens geprint worden. Afhankelijk van hoe groot uw wensen en creativiteit zijn, kunnen we ze ook stansen en contoursnijden in de gewenste vorm of grootte.

 

Klevende offline vector

Vectors van bijvoorbeeld een logo staan erom bekend dat ze op een transparante achtergrond zijn gezet en zo op een website geplaatst kunnen worden, zonder dat er witte randen zichtbaar zijn. Dit kunnen we natuurlijk ook voor uw buitenreclame stickers doen, in plaats van een witte gangbare achtergrond gaan we voor een transparante achtergrond. Andere kleuren en achtergronden behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Stickervellen of los

Afhankelijk van het formaat en inzet van de buitenreclame stickers, printen wij deze voor u op een stickervel of als losse stickers. We bespreken graag samen uw wensen en printen deze uit. Heeft u hulp nodig of vragen over het ontwerp? Ook daar kunnen we u bij helpen.

 

Verschillende doeleinden buitenreclame stickers

Buitenreclame stickers kunnen op allerlei achtergronden geplakt worden en hebben ook praktische functies. Wat dacht u van zonwerende raamfolie of vervoersreclame? Welke wens u ook heeft, Reclame Productie Nederland gaat graag voor u aan de slag. Bestel uw buitenreclame stickers vandaag nog of neem contact met ons op als u andere vragen heeft.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×