Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Stoepbord

Stoepbord

Een stoepbord is een effectieve, eenvoudige manier van buitenreclame die niet veel hoeft te kosten. Voorbijgangers zien direct uw promotie of boodschap. Om dat directe contact zo professioneel en effectief mogelijk te laten verlopen is het een goed idee om uw promotie- of reclameuiting in uw huisstijl te printen.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Stoepbord als wegwijzer

Misschien staat uw zaak aan een drukke straat of tussen rijtjeshuizen. Zonder stoepbord zouden eventuele bezoekers die met de auto of fiets komen uw zaak voorbijrijden. Dan kan een opvallend stoepbord ervoor zorgen dat uw inkomsten niet zomaar aan uw neus voorbijgaan. Het stoepbord dient op deze manier als handige wegwijzer en u bent zichtbaar vanaf een afstandje voor aankomend verkeer. Reclame Productie Nederland zorgt ervoor dat uw boodschap in uw huisstijl nog beter opvalt, omdat wij kwalitatieve, weerbestendige prints en borden leveren. Deze prints kunt u wisselen, voor een langere tijd gebruiken of afhankelijk van de promotie hergebruiken.

 

Stoepbord waar je trek van krijgt

Reclame Productie Nederland verzorgt zulke hoogwaardige kwalitatieve prints dat foto’s geprint op groot formaat letterlijk een lust voor het oog zijn. Zet uw culinaire specialiteit groot op uw stoepbord om mensen al watertandend naar binnen te laten lopen. Heeft u andere specialiteiten? Met een stoepbord kunt u alle kanten op.

 

Stoepbord in verschillende formaten

De formaten voor een stoepbord kunnen variëren van A0 tot B2. Onze printers kunnen in principe alle denkbare en ondenkbare formaten aan. U geeft het gewenste formaat en materiaal aan en wij zorgen dat het geprint wordt.

 

Stoepbord design

Heeft u nog geen concreet idee over hoe het stoepbord eruit moet komen te zien? Ook voor de vormgeving hiervan kunt u bij ons terecht! We hebben gediplomeerde signmakers in dienst die met u meedenken voor een degelijk, lang bruikbaar stoepbord design.

Wilt u ook graag een stoepbord voor de deur? Vul dan onderstaand contactformulier in.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×