Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Gevelreclame lichtreclame
Lichtreclame lichtbak
Lichtreclame lichtbak eindhoven
Lichtbak lichtreclame retail
Lichtbak
Lichtbak lichtreclame
Lichtreclame foodtruck
Lichtbak lichtreclame
Lichtbak lichtreclame
0/0

Lichtbak

Lichtreclame voor buiten zorgt ervoor dat bezoekers en voorbijgangers uw bedrijfspand óók in het donker gemakkelijk kunnen vinden. Zo brengt een lichtbak moeiteloos uw boodschap over in de nacht, maar ook op donkere winterdagen. Meer weten over de verschillende lichtbaktoepassingen? U leest het hier!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Hoe werkt een lichtbak?

Zoals de naam al een beetje verraadt is een lichtbak eigenlijk een reclamebord dat in een bak met verlichting wordt gehangen. De lichtbak is van hoge kwaliteit en wij kunnen hierop alles printen. Uw logo, uw bedrijfsnaam, uw slogan, en dat alles geheel in uw huisstijl. Achter deze geprinte bak plaatsen we vervolgens LED- of neonmodules.

 

Lichtbak ideale gevelreclame

Een verlichte gevel zorgt ervoor dat uw pand en logo opvallen. Bezoekers weten direct waar ze moeten zijn als het bijvoorbeeld om een pand met meerdere ingangen gaat. Om uw gevel opvallend te verlichten wordt er vaak gebruik gemaakt van een lichtbak.

 

Lichtbak tegen de gevel

De lichtbak wordt meestal vlak tegen de gevel geplaatst als het om een wat hoger pand gaat in wat groter of uitgestrekt gebied. Dit verhoogt de zichtbaarheid van de gevel. Tot hoever de lichtbak zichtbaar is, hangt af van de grootte.

 

Lichtbak als uithangbord

De lichtbak wordt als uithangbord aan de gevel gebruikt als het om drukke smalle straatjes gaat en men niet direct op de gevel kan kijken, maar eerder zijdelings zicht heeft. Dan is het haaks plaatsen van een lichtbak op de gevel een goed idee.

 

Op maat uitverlicht

Reclame Productie Nederland kan de lichtbakken op elk gewenst formaat maken. We houden een simpele richtlijn aan, het vergroten van de aandacht voor uw merk, product, dienst of bedrijfs- of winkelpand. Een lichtbak trekt niet alleen de aandacht, het kan ook de sfeer bepalen of accenten leggen.

 

Lichtbak in kleur

Denk niet alleen aan wit licht bij deze vorm van lichtreclame. We maken, afhankelijk van uw wens, gebruik van verschillende vormen, kleuren en materialen. Zo kan de lichtbak geheel naar wens gemaakt worden en overeenkomen met uw logo of slogan. De verlichting zelf kan ook in verschillende kleuren geleverd worden.

Wilt u aan de slag met een lichtbak? Bent u nog niet helemaal zeker over hoe deze lichtbak eruit moet komen te zien? Geen probleem! Onze gediplomeerde signmakers denken graag mee over de vormgeving hiervan. Vul dus snel het onderstaande contactformulier in.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×