Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
sandwich borden
Sandwich borden
0/0

Sandwichborden

Een evenement promoten was nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar. De lichtgewicht panelen ontvang je per 2 stuks inclusief boorgaten en tyraps, en zijn in verschillende formaten te bestellen. Uiteraard kunnen we ook afwijkende  afmetingen voor u produceren.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Opvallende langs de weg?

Aandacht genereren voor uw aankomend evenement of wilt u uw doelgroep informeren? Dat kan eenvoudig met onze sandwichpanelen, ook wel eens lantaarnpaalborden genoemd. De kanaalplaten zij licht van gewicht, worden full colour bedrukt en zijn water en UV bestendig. De 3.5 mm dikke panelen worden aan elkaar bevestigd om een lantaarnpaal of mast heen. Wij printen direct op de panelen, hierdoor kunnen wij de panelen snel leveren.  Wij leveren de sandwichpanelen altijd per twee stuks, en u krijgt er de tyraps bij. Een complete set, klaar voor gebruik!

Afmetingen en prijzen

Formaat

Abri 1185 x 1750 mm
€ 68,50 per set

A0 840 x 1189 mm
€ 42,50 per set

A1 594 x 840 mm
€ 27,80 per set

A2 420 x 594
€ 21,80 per set

Prijzen zijn excl. 21% BTW en verzendkosten.
Grotere oplages? Neem contact met ons op

✅UV-bestendig

✅Full color geprint

✅Productie in eigen huis door onze specialisten

✅Snelle levering, al vanaf 1 werkdag

✅Informeer voor grotere oplages

Vele grote evenementen gingen u voor

Wij produceren al jaren voor grote partijen en organisaties sandwich borden op hoge kwaliteit. Ook spoed leveringen zijn geen enkel probleem en zelfs de montage van de borden verzorgen wij door heel Nederland.

Misschien toch posters?

De kans is groot dat u ook posters nodig heeft, veel klanten van ons bestellen tegelijk met de sandwich borden ook posters. Denk dan aan de standaard formaten maar ook aan gepersonaliseerde formaten. Wij produceren ook posters die water en UV bestendig zijn en dus goed zijn voor buitengebruik. Grote en kleine oplages op diverse soorten papier. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of kijk even rond op onze pagina promotiemateriaal.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×