Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Roll up banners

Rollup banner

Rollup banners zijn rechtopstaande spandoeken voorzien van een handig rolsysteem, waardoor ze gemakkelijk op te zetten zijn. Eenmaal opgerold zijn ze net zo gemakkelijk te transporteren en op te bergen. Handig voor beurzen, presentaties, winkelinterieurs of informatiedragers op kantoor. Onze rollup banners zijn herbruikbaar en hierdoor is het een duurzame vorm van reclame. Als u goed nadenkt over de boodschap die er op moet komen, dan kunt u een tijd vooruit met een rollup banner. De rollup banners zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, zelfs in XXL formaat.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit

Rollup banner in cassettesysteem

Wanneer u de banner oprolt, bevindt deze zich in het cassettesysteem. Deze heeft eigenlijk een dubbele functie. Het is de opbergbak voor de banner en tegelijkertijd de voet waar de boodschap op staat. Er zijn verschillende cassettesystemen, afhankelijk waar u de banner voor gaat gebruiken. We zetten de verschillende systemen even voor u op een rijtje.

  • Luxe cassette: Extra breed model, exclusieve houder.
  • Selected cassette: Deze heeft een stalen voet voor extra stabiliteit.
  • Basis cassette: Deze cassette staat op twee aluminium voeten en heeft een robuust bovenprofiel.
  • Voordeel cassette: Weegt bijna niets, is geheel gemaakt van kunststof en wordt ondersteund door een kunststof voet.

Printen en formaat

Natuurlijk kunt u de rollup banner in verschillende formaten bestellen bij Reclame Productie Nederland. Aangezien de banner wordt opgerold is het logisch dat deze enkelzijdig oftewel 4/0 wordt geprint. We printen uiteraard in full color. We gebruiken inkt die snel droogt en eigenlijk al direct droog is wanneer de banner uit de printer komt gerold. Er zijn geen uitdampluchtjes, dus nadat het doek uit de printer is gekomen en als rollup banner de deur uitgaat hoeft de inkt niet meer uit te dampen. Wat bij sommige drukkers en printers nogal eens het geval is.

 

Rollup banner design

Heeft u  hulp nodig bij de opmaak van het design voor op de rollup  banner? Ook daar helpen we u mee, want we hebben ervaren signmakers in dienst.
Neem gerust contact met ons op om te sparren over het ontwerp dat op uw rollup banner  moet komen te staan, als u meer wilt weten of wilt bestellen.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×