Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
parkeerbord
Bewegwijzering
0/0

Parkeerbord

Is het weer zover? Staat er weer iemand op úw parkeerplek? Irritant! Dat wordt weer rondjes rijden om een andere plek te vinden. En daarna ook nog eens tien minuten lopen natuurlijk. Terwijl het met bakken uit de lucht komt vallen. Zonder paraplu en uw pak net uit de stomerij. Met een ‘verboden te parkeren’ parkeerbord had u dit allemaal kunnen voorkomen…

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Parkeerbord van aluminium met UV-bestendige coating

Natuurlijk zijn er meer opties dan het ‘verboden te parkeren’ parkeerbord. We kennen allemaal de blauwe P. Dit is het standaard parkeerbord dat u ook in ons assortiment vindt. Reclame Productie Nederland staat bekend om de kwaliteit die we leveren, dag in en dag uit. Zo ook met aluminium borden. We voorzien de borden van een UV-bestendige coating, waardoor ze niet vervagen. Zo kunnen we u garanderen dat het parkeerbord lang meegaat én goed leesbaar blijft.

 

Terrein- en parkeerbord printen

Bedrijventerrein, privéterrein of openbare weg, u kunt bij ons uw terrein- en/of parkeerbord bestellen. De borden voorzien bezoekers, klanten, personeel of weggebruikers van duidelijkheid wanneer ze uw terrein of de weg op komen rijden. Behalve de standaard designs bent u bij ons ook welkom om uw eigen ontwerpen aan te leveren voor een parkeerbord.

 

Montage van het parkeerbord

De geprinte parkeerborden kunnen op verschillende manieren bevestigd worden. Misschien wilt u het parkeerbord op een hoge of lage paal laten plaatsen, aan een hekwerk laten bevestigen of aan een gevel hangen. Reclame Productie Nederland denkt graag met u mee welke bevestigingsmethode het beste voor uw situatie is.

Heeft u ook nog geen concreet idee over het design van uw parkeerbord? Ook in dat geval denken we graag met u mee. Onze experts helpen u graag met de vormgeving hiervan. Geheel in huisstijl. Neem dus snel contact op via het onderstaande contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×