Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Labels contour gesneden

Stickers (op rol)

Goed voor de dag komen op een beurs of evenement met het juiste promotiemateriaal? Of de pakketjes die u verstuurt nét dat beetje extra persoonlijkheid meegeven? Haal stickers, contourgesneden of op rol, in huis!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Een boodschap die blijft plakken

Kleine stickers trekken onbewust veel aandacht. Een sticker op een pakketje dat u verstuurd heeft, een etiketsticker op uw product, een kortingssticker in uw winkel: onze stickers zijn voor veel doeleinden en in verschillende branches in te zetten. Afhankelijk van uw branche en het doel van de stickers kijken we graag met u mee naar de vormgeving hiervan.

 

Onze kwalitatieve stickers

Nadat wij de stickers in-house geprint en lasergesneden hebben, zodat u ze gemakkelijk van de rol krijgt, sturen we ze naar u op. De kwaliteit willen wij tijdens het vervoeren natuurlijk behouden, waardoor wij altijd voor de zekerheid een aantal extra meters aan de rol toevoegen. Na het afrollen geniet u dan van perfecte stickers!

 

Zijdeglans of matte stickers?

Naast dat onze stickers op rol in full colour geprint worden, kunt u er ook voor kiezen een coating te laten aanbrengen op de stickers. Onze stickers worden standaard in glans geprint. Gaat u liever voor een matte sticker? Geen probleem! Wij voorzien de stickers van een matte coating.

De voordelen van onze stickers op rol

✅ Gemakkelijk te plakken

✅ Grote kleefkracht

✅ Stickers op maat: alle uitsneden en vormen mogelijk

✅ Kwalitatieve stickers die wij volledig in-house produceren

 

Op zoek naar meer promotiemateriaal?

Om op te vallen op een beurs of evenement is natuurlijk meer nodig dan alleen een rol stickers. Bent u naast stickers daarom óók op zoek naar aanvullend promotiemateriaal? De experts van Reclame Productie Nederland helpen u ook graag met rollup banners, backdrops, vlaggetjes, enzovoorts. Heeft u nog meer ideeën? Wij denken graag met u mee!

Wilt u meer informatie ontvangen of sparren over de mogelijkheden? Of wilt u het hebben over de gehele vormgeving van uw showroom of beursstand? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende kennismaking. Wie weet tot wat voor mooie ideeën we samen zullen komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×