Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Lichtbak lichtreclame
Lichtbak lichtreclame
0/0

Lichtbak

Is een regulier reclamebord te standaard voor u? Wilt u 24/7, ook in het donker, opvallen? In dat geval zijn lichtbakken de oplossing. Met de optie voor rechthoekige, ovale, ronde, LED- of neonlichtbakken is er altijd een lichtbak die bij u past.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Lichtbakken voor binnen en buiten

De meeste mensen denken bij een lichtbak direct aan buitenreclame. Onterecht. Lichtbakken kunnen ook zeker binnen van toegevoegde waarde zijn. Denk bijvoorbeeld aan cafés, kantoorpanden, winkels of autogarages. Ook kan een lichtbak dienen als een echte eyecatcher in een donkere gang van uw hotel of kantoorpand.

 

Hoe werkt een lichtbak?

Zoals de naam al een beetje verraadt is een lichtbak eigenlijk een reclamebord dat in een bak met verlichting wordt gehangen. De lichtbak is van hoge kwaliteit en wij kunnen hierop alles printen. Uw logo, bedrijfsnaam, slogan en dat alles geheel in huisstijl. Achter deze geprinte bak plaatsen we vervolgens LED- of neonmodules waardoor u ook in het donker de aandacht trekt. Onze monteurs komen de lichtbakken daarna professioneel bij u monteren. Dit kan zowel vlak als haaks op uw muren.

 

De voordelen van een lichtbak

✅ Val 24/7 op: overdag én in het donker

✅ Laag in stroomverbruik door zuinige LED- of neonmodules

✅ Ruime mogelijkheden en brede inzetbaarheid

 

Reclame Productie Nederland: uw licht in de duisternis

Wilt u ook opvallen met een lichtbak maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van een concreet plan hiervoor? Onze specialisten ondersteunen u van A tot Z. Dat wil zeggen dat zij meedenken met het vormgeven, alles in-house produceren en assembleren en het vervolgens ook nog met eigen handen bij u komen monteren. Zo verzekeren wij u altijd van de beste kwaliteit. Hecht u ook waarde aan kwaliteit? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet wat voor mooie ideeën er naar boven komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×