Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Wandbescherming
Wandbescherming
Zorginstelling wandbescherming
Wandbekleding kinderdagverblijf
Wandbescherming wandbekleding wandafwerking wandprint zorginstelling
wallprotection
Wandbescherming wandbekleding
tijdelijke woonunits wandbescherming
0/0

Naadloze wandbescherming

De binnenkant van uw bedrijfsruimte wilt u natuurlijk zo netjes mogelijk en vooral onbeschadigd houden. Het is immers bepalend voor de indruk die bezoekers van uw organisatie krijgen. Een beschadigde muur straalt natuurlijk niet echt vertrouwen en professionaliteit uit. Zeker wanneer u in een sector werkt waarbij uw bedrijfspand het een en ander te verduren krijgt, is een goede wandbescherming daarom erg belangrijk. En nee, dan bedoelen we geen saaie, witte wandbescherming. Bij Reclame Productie Nederland gaan we liever voor sprekende en gepersonaliseerde wandbescherming!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Onze eigen zelfklevende wandbescherming

We merkten dat er steeds meer vraag wass naar een wandbescherming die niet alleen bescherming biedt maar óók kan dienen als aankleding of visuele communicatiemiddel. En dan moet het ook nog gemakkelijk aan te brengen zijn. En wat bleek? Dat product bestond nog niet! Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn we zelf aan de slag gegaan. We hebben een sterke, zelfklevende wandbescherming ontworpen die gemakkelijk is aan te brengen en waarop wij met hoogwaardige inkt kunnen printen. Zo geniet u van het beste van beide werelden: optimale bescherming en een mooie decoratie!

Geniet van de voordelen van onze Wall Protection 

✅ Optimale bescherming

✅ Aantrekkelijke en gepersonaliseerde prints

✅ Zelfklevend, dus gemakkelijk aan te brengen

✅ Gemakkelijk (deels) te verwijderen zonder lijmresten

✅ Gemakkelijk schoon te maken

✅ Naadloos aan te brengen, in tegenstelling tot panelen

 

De verschillende toepassingen van onze wandbescherming

Onze zelfklevende wandbescherming is breed inzetbaar. Op kantoor, in uw magazijn waar een hoop trucks rondrijden, maar ook in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen waar bedden rondgereden moeten worden. Met de wandbescherming van Reclame Productie Nederland kan uw muur voortaan tegen een stootje!

 

Van vormgeving tot het aanbrengen

Bij Reclame Productie Nederland zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het printen van hoogwaardige signs. Nee, onze werkzaamheden gaan veel verder dan dat! Persoonlijke begeleiding van A tot Z is onze belangrijkste kernwaarde. Wanneer u bij ons aanklopt sparren we graag over uw wensen en denken we mee over de vormgeving van de wandbescherming. Na het produceren komen we de wandbescherming ook nog vakkundig monteren. Pas vanaf dat moment laten we het weer aan u over, maar dat is geen enkel probleem met deze onderhoudsvriendelijke wandbescherming!

Zijn uw muren ook klaar om uit te blinken? Ontdek de mogelijkheden van gepersonaliseerde wandbescherming met Reclame Productie Nederland.

U zoekt geen bescherming maar wel een creatieve aankleding van uw wand? Kijk eens rond bij wanddecoraties, wij kunnen uw wanden voorzien van naadloos fotobehang!

 

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×