Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Hekwerk bordjes
Hekwerk reclamebordje
Hekwerk reclame hekwerkbordje
Aluminium print
Hekwerk bordjes hekwerkbordje hekwerken reclame
0/0

Hekwerkbordje

Trots kunnen we melden dat we veel hekwerkleveranciers tot onze klantengroep mogen rekenen! Een opgeleverd, representatief hekwerk mag natuurlijk de naam dragen van de hekwerkleverancier. Betere reclame kan een hekwerkleverancier zich niet wensen.

Maar een hekwerkbordje moet er ook na jaren nog goed uitzien. En niet bijvoorbeeld verkleuren vanwege weersinvloeden, wat je helaas nog wel eens ziet. Dan weet u zeker, die komen niet van ons af! Reclame Productie Nederland helpt u graag aan kwalitatieve hekwerkbordjes, die lang kunnen blijven hangen!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Zeg het met hekwerkbordjes

Met hekken worden bijvoorbeeld bedrijventerreinen, bouwplaatsen of tuinen afgezet. Zo worden ongewenste bezoekers tegengehouden of het hekwerk wordt ingezet om mensen te begeleiden in de juiste richting. Als het hekwerk er dan tóch staat, zijn een of meerdere hekwerkbordjes dé manier voor de hekwerkleverancier om de bezoekers te laten zien wie het hekwerk gemaakt en geleverd heeft!

Bent u de aannemer van een bouwproject, of bent u hekwerkleverancier? Wilt u bezoekers en voorbijgangers laten weten dat uw bedrijf op het bedrijventerrein aanwezig is, of laten zien dat u het hekwerk heeft geplaatst? Zet uw bedrijfsinformatie en logo dan op hekwerkbordjes, verspreid over de lengte van het hekwerk. Het is een uiterst effectieve en snelle manier van buitenreclame!

 

Kwalitatieve hekwerkbordjes

We zeiden het al, meestal blijven hekken voor een langere tijd staan. Dan is het wel zo fijn dat de hekwerkbordjes ook weerbestendig zijn en samen met de hekken een lange tijd kunnen blijven staan. Reclame Productie Nederland denkt graag mee met haar klanten en heeft hekwerkbordjes ontwikkeld die extreem lang mee gaan. We produceren de hekwerkbordjes op een manier zodat ze niet vervagen door weersinvloeden zoals felle zon, regen of kou. Alle bordjes worden voorzien van een uv- en weerbestendig laminaat. De print blijft lang mooi en blijft goed lees- en zichtbaar. Daarnaast voorzien wij de bordjes ook nog eens van een speciale coating.
Voor tijdelijke oplossingen waarbij hekwerkbordjes niet langer dan een paar jaar nodig zijn hebben we nog een interessant, goedkoper alternatief.

 

Dibond hekwerkbordjes

Behalve aluminium maken we ook gebruik van Dibond, ook wel bekend als Alu Panel. Dit materiaal verschilt niet zo heel veel van aluminium. Het heeft namelijk twee aluminium buitenlagen en een PU kunststof binnenkern. Hierdoor is het lekker licht en toch onbreekbaar. Net als aluminium is het uitermate geschikt voor buitengebruik.

 

Hekwerkbordjes voor hekwerkfabrikanten

Reclame Productie Nederland verzorgt voor een aantal gerenommeerde hekwerkfabrikanten al jaren de hekwerkbordjes. Nadat een hekwerk geïnstalleerd is, monteert de fabrikant een of meerdere hekwerkbordjes aan het hek, om de kwaliteit van het product aan te geven. Dit is meteen goede reclame voor de hekwerkfabrikant. Onze eigen hekwerkbordjes hebben een lange levensduur. Deze handige bordjes zijn er voor hekwerkfabrikanten, aannemers en andere projecten waarbij er gebruik wordt gemaakt van hekwerk. Neem contact met ons op als u vragen heeft of binnenkort hekwerkbordjes nodig heeft, we helpen u graag verder!

 

Ook hekwerkbanners

Heeft u liever een groter formaat voor uw hekwerk? We printen niet alleen hekwerkbordjes, maar ook hekwerkbanners. Dit is ook een ideale communicatiedrager. We kunnen hekwerkbanners voor u printen alswel monteren, ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×