Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Steigerdoek wall wrap

Steigerdoek

De steigers van uw bouwproject óók gebruiken als reclamebord? Het kan met steigerdoeken. Reclame Productie Nederland print full color de gewenste reclame uiting op steigerdoek dat wel tegen een stootje kunnen. Zo garanderen wij u dat ze de gehele duur van het bouwproject kunnen blijven hangen!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Steigerdoek, praktische buitenreclame

Waar gebouwd wordt, zijn saaie, grijze stijgers te vinden. Steigerdoeken worden om de steigers gespannen, waardoor u efficiënt gebruikt kunt maken van deze ruimte die anders verloren zou gaan. Een steigerdoek is vaak gemaakt van mesh. Steigerdoeken zijn lichte en transparante doeken, die de steigers niet belasten met hun gewicht. Ze zijn winddoorlatend en fungeren dan ook niet als een zeilboot mast waarvan de zeilen te veel wind vangen. Zo blijft u de veiligheid van het personeel in de steigers waarborgen. Hier houdt het niet bij op! Dit fijne materiaal kunnen wij van elk soort gewenste print voorzien met onze geavanceerde printers.

 

Van printen tot montage

Wij kunnen u helpen met ieder denkbaar formaat steigerdoek. Afhankelijk van het materiaal is het design wel belangrijk. Als u voor meshdoek kiest dan is een contrastrijke print geen overbodige luxe. Door de kleine gaatjes in het meshdoek kan een print namelijk wat vager en fletser ogen. Uiteraard adviseren wij u graag over welke print geschikt is. Reclame Productie Nederland helpt u met ontwerpen, printen en monteren van een steigerdoek. U hoeft zelf niet de hoogte op te zoeken om het steigerdoek te monteren. Dat doen wij graag voor u!

 

Veilig en kwalitatief steigerdoek

Het materiaal waarmee wij werken is gecertificeerd en bewezen brandvertragend. Daarnaast wordt het steigerdoek geprint met UV-bestendige inkt. Zo kunnen wij u garanderen dat deze, ook na blootstelling aan de felle zomerzon, een lange tijd meegaat!

 

Flexibel steigerdoek

We werken met textiel- of meshdoeken, omdat deze lekker flexibel om de steigers heen te wikkelen zijn. Op grote hoogtes is flexibiliteit wel zo handig. Geen gehannes hoog in de lucht met het monteren van logge en zware materialen. Een mooi voorbeeld van hoe steigerdoeken gebruikt worden is in de vastgoed reclame. Terwijl er nog aan het vastgoedproject gebouwd wordt, staat de vastgoed reclame alvast hoog in de natuurlijke spotlight!

Kunnen uw steigers wel wat aankleding gebruiken? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×