Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
zelfklevende-vinyl-wandbekleding-Reclame-Productie-Nederland
Wandbekleding full colour
zelfklevende-wandbekleding-Reclame-Productie-Nederland
0/0

Zelfklevende wandbekleding

Saaie en nietszeggende wanden in uw pand? Hiermee creëert u natuurlijk niet de warme sfeer die u graag zou willen uitstralen. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om hier verandering in te brengen! Heeft u bijvoorbeeld al eens aan zelfklevende wandbekleding gedacht?

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Onze wandbekleding blijft hangen

Naast dat wij patronen en hoogwaardige (stock)foto’s op onze zelfklevende wandbekleding kunnen printen voor u, kunt u er ook voor kiezen deze wandbekleding in huisstijl te laten printen. Zo kunnen wij aan de slag gaan met een vet design waarin wij uw logo en slogan verwerken. Deze wandbekleding voorzien wij na het printen van een sterke zelfklevende laag. Wandbekleding die écht blijft hangen dus!

 

De voordelen van zelfklevende wandbekleding

✅ Aantrekkelijke en gepersonaliseerde prints

✅ Duurzame- en langetermijnoplossing, zeker wanneer u kiest voor een anti-kraslaag

✅ Zelfklevend, dus gemakkelijk aan te brengen (dit doen onze experts voor u!)

✅ Gemakkelijk (deels) te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven

✅ Gemakkelijk schoon te maken met een sopje

✅ Naadloos en gemakkelijk aan te brengen in hoeken en om stopcontacten

 

Toch op zoek naar iets anders?

Is onze zelfklevende wandbekleding toch net niet wat u zoekt? Wij helpen u ook graag verder met kunststof wandbekleding of naadloos fotobehang.

 

Van design tot het aanbrengen

De experts van Reclame Productie Nederland denken van A tot Z met u mee. Heeft u al een concreet idee over hoe de zelfklevende wandbescherming eruit moet komen te zien? Wij denken mee over de uitvoering hiervan. Welk materiaal is het meest geschikt? Gaan we gebruik maken van een specifieke coating? Ook wanneer uw idee nog in de kinderschoenen staat, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het design van de wandbekleding draaien onze experts hun handen namelijk ook niet om! Wanneer het ontwerp klaar is, gaan we aan de slag met het printen. Bent u niet zo handig met het aanbrengen van behang en wandbekleding? Dat hoeft gelukkig ook niet! Reclame Productie Nederland komt het met de nodige zorg en liefde bij u aanbrengen.

Bent u op zoek naar een partij die u kan ontzorgen, maar die u wel meeneemt gedurende het proces? Neem dan snel contact op met Reclame Productie Nederland!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×