Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Spandoeken podium indoor

Backdrop

Backdrops zijn niet meer weg te denken bij evenementen. Van concerten tot aan theatervoorstellingen. Of deze nou binnen of buiten plaatsvinden doet er eigenlijk niet toe. Ze zorgen voor een professionele uitstraling van de voorstelling of het evenement en kleden podia af. Eigenlijk zijn ze multifunctioneel, het zijn coulissen én goede reclamedragers in één!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Verschillende backdrops voor verschillende podia

Evenementen hebben vaak meer dan één podium. Backdrops zorgen ervoor dat alles als een mooi geheel oogt. Dit komt net zo mooi over als het beeldmateriaal dat op uw evenement geschoten wordt! Terwijl het er als geheel goed uitziet, worden ook bepaalde informatie of boodschappen overgebracht aan het publiek.

 

Backdrop reclame

Een backdrop krijgt ongemerkt veel aandacht. Ogen zijn er bewust of onbewust op gericht. Ook wanneer de aandacht gaat naar de artiest vóór de backdrop, wordt de backdrop onbewust opgenomen door de kijker. Ook als er wordt gefotografeerd of gefilmd, komen de backdrops op beeld terecht en zo weer op social media. Wees slim en maak goed gebruik van deze aandacht! Laat uw bedrijfs- of evenementen promotie printen op de backdrop. Reclame Productie Nederland helpt u daar graag bij. Behalve printen, zijn we ook goed in design of het opmaken van designs voor uw reclameuiting of boodschap. Daarnaast kunnen onze veelzijdige professionele medewerkers ook de backdrops ter plaatse monteren.

 

Backdrops als duurzame reclame

Gaat het om een terugkomend evenement? Dan kunnen de backdrops meerdere malen gebruikt worden. Wij maken enkel en alleen gebruik van backdrops van hoogwaardige kwaliteit. Dat geldt voor de backdrop zelf en de inkt waarmee we printen. Zo is de inkt uv-bestendig en kan de backdrop dus zelfs een evenement in de felle zon overleven!

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden als het gaat om buiten- en binnenreclame? Bel of mail ons even, dan kunnen we het in alle rust bespreken. We hebben namelijk veel meer in ons assortiment dan alleen backdrops en alles is naar wens aan te passen. Printen op verschillende formaten, van doeken of borden tot aan de designs op al het promotiemateriaal en het monteren en plaatsen ervan. U kunt zelfs bij ons terecht voor lichtreclame.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×