Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Spandoekframe indoor
Zeildoek binnen
0/0

Spandoek in frame

Tegenwoordig is digital signage steeds meer in trek. Maar…niet alle plekken zijn geschikt voor digitale megaschermen. Een spandoek in frame komt daarom vaak nog steeds van pas! Dit type binnenreclame is altijd mogelijk en brengt de boodschap moeiteloos en doeltreffend over. Met een spandoek in frame heeft u nooit last van technische storingen. Wij verzorgen de productie én montage volledig in eigen huis.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Spandoeken in frame van hoge kwaliteit

We printen de spandoeken in frame in full colour en waarborgen een hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk hebben we alle gangbare, gecertificeerde en duurzame materialen in huis. De inkt die we gebruiken is uv-bestendig waardoor het niet verbleekt door de zon én het droogt direct terwijl het spandoek uit de printer rolt. Vanwege de hoge kwaliteit inkt die we gebruiken is deze geurloos terwijl het uitdampt. Dat is wel zo fijn voor binnenreclame.

 

Een goeie binnenkomer

Een spandoek in frame staat goed bij binnenkomst in de hal van uw bedrijfspand, winkel of school. Een groot voordeel van een spandoek in frame is dat het een vorm van herbruikbare en verwisselbare binnenreclame is. Heel duurzaam dus!
We kunnen deze handige blikvanger leveren in verschillende formaten. Denk daarbij aan de gangbare varianten vierkant en rechthoek. Heeft u, omdat uw logo daarom vraagt, een andere vorm nodig zoals een U- of een L-vorm, driehoek of een cirkel, dan kan dat uiteraard ook!

 

Frame it

Een spandoek in frame kan bij Reclame Productie Nederland op maat gemaakt worden, daarbij spelen vormen en afmetingen geen rol. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van het logo of de reclameboodschap, neem gerust contact met ons op, dan bespreken we onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden en uw wensen. We zijn namelijk ervaren signmakers en behalve printen helpen we u ook met het design en het monteren!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×