Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Gevelbord
Gevelbord gevelreclame
uitsteek bord gevel
Reclamebord gevel
reclamebord gevel
0/0

Gevelbord

Uw gevel is het visitekaartje van uw organisatie, dat een positieve eerste indruk moet maken. Een eerste indruk maakt u ten slotte maar één keer! Met een pakkend gevelbord trekt u gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers én weten bezoekers u te vinden.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Gevelbord: het visitekaartje van uw bedrijfspand

Een gevelbord dat er verweerd uitziet wekt de indruk dat het niet zo goed gaat met uw bedrijf. Dat is nu net niet het imago dat u wilt uitstralen. Een gevelbord is eigenlijk het visitekaartje van uw pand. Daarom moet het er representatief uitzien en voorzien zijn van uw logo, slogan of belangrijkste boodschap.

 

Smetteloos, net als uw imago!

Het gevelbord moet net als uw imago smetteloos zijn. Vandaar dat wij werken met krasvaste materialen die tegen een stootje kunnen. Ze lopen niet makkelijk een deuk op en zijn UV- en waterbestendig. Dat is wel nodig als het gevelbord 24/7 buiten aan uw gevel prijkt. Uw bedrijfsnaam of andere uiting moet vooral niet flets worden door de wisselende weersomstandigheden. Tijdens het printen op aluminium of kunststof borden worden de prints gelijk gecoat waardoor verkleuringen en krassen worden voorkomen.

 

Gevelbord dat staat als een huis

Behalve de topkwaliteit inkt en printers waar Reclame Productie Nederland mee werkt, gebruiken we ook hoogwaardig materiaal voor de gevelborden. Niet alleen de inkt moet water- en weerproof zijn, ook het bord zelf moet niet krom trekken bij de eerste regendruppel en ook niet na een hele waterval aan regen.

We hebben de keuze uit geschuimd PVC en Dibond aluminium. Geschuimd PVC heeft een brandvertragende werking en is een lichter materiaal dan zijn oudere broer PVC. De tussenlaag is namelijk van schuim PVC. Dibond aluminium heeft aluminium buitenlaag en een PU-kern. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat een gevelbord onbreekbaar is en staat als een huis. Tel daar een direct-to-plate print bij op of bekleed het met geprint zelfklevend vinyl en het bord is klaar voor uw gevel!

 

Design gevelbord

U heeft verschillende designs uitgewerkt voor uw gevelbord, maar weet niet zeker of het pakkend genoeg is en hoe het design eruit gaat zien op geschuimd PVC of aluminium. Reclame Productie Nederland heeft ervaren grafische designers in dienst die u daar mee kunnen helpen. We houden het hele productieproces van design, printen en monteren in eigen huis. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze klanten volledig te bedienen en u kunt met al uw vragen bij ons terecht. Neem dus snel contact op, wie weet tot wat voor mooie ideeën we samen komen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×