Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
spandoek in frame en vlaggen

Gevelvlag

Een gevelvlag zorgt niet alleen voor een levendig straatbeeld, maar ook voor een gevel die in het oog springt. En dat is precies wat u wilt. Uw gevel is namelijk uw visitekaartje! Gevelreclame is er net als de gevelvlag in verschillende vormen en maten. Wilt u aan de slag met een subtiele, maar treffende manier van gevelreclame? Dan kan een gevelvlag uitkomst bieden.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Windrichting of dubbelzijdig printen

Als u de vlag enkelzijdig laat printen, dan is de windrichting van belang. De stand van de wind bepaalt namelijk aan welke kant de vlag leesbaar is. Reclame Productie Nederland kan natuurlijk ook dubbelzijdig printen. Wij raden dit altijd aan, omdat dit probleem dan direct wordt voorkomen.

 

Gevelvlag opvallend gekleurd

Reclame Productie Nederland zorgt ervoor dat uw gevelvlag goed in de inkt komt te zitten. Enkel- of dubbelzijdig geprint. Onze printers zijn van zulke hoogwaardige kwaliteit dat de kleuren langer behouden blijven en dat er een hoger kleurbereik mogelijk is. Geen enkel logo of reclameontwerp is voor ons te gek of te kleurrijk. Daarnaast is de inkt uv- en weerbestendig. Dat is natuurlijk geen overbodige luxe voor een gevelvlag die aan barre weersomstandigheden blootgesteld wordt.

 

Gevelvlag schuine broeking

Als uw gevel net wat anders zoekt dan de standaard gevelvlag, dan is de gevelvlag met een schuine broeking de perfecte aankleding en promotiemateriaal voor uw gevel. Deze vlaggen zijn zeer goed leesbaar door de speciale vorm. Wij printen uw logo of huisstijl of welke boodschap u maar wilt haarscherp op de gevelvlag met schuine broeking en hij kan de gevel op.

 

Gevelvlag ontwerp

Komt u er niet helemaal uit, met het juiste ontwerp voor uw gevelvlag of wilt u er even over sparren? Dan nodigen we u graag uit voor een kop koffie. Naast hoogwaardige en kwalitatieve printers en de juiste materialen die we voor gevelvlaggen gebruiken, zijn we opgeleid als gediplomeerde signmakers met de nodige ervaring in de reclamebranche. Neem dus snel contact op!

 

Op zoek naar een andere vorm van gevelreclame? Ook daarmee zijn we u graag van dienst.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×