Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
carwrapping-particulier-of-vervoersreclame-reclame-productie-nederland
mercedes carwrap
0/0

Elke kleur die je maar wilt

Met een carwrap geeft u uw auto een geheel nieuwe (kleur)uitstraling. U slaat twee vliegen in één klap; uw auto ziet er weer als nieuw uit én de carwrap beschermt uw originele lak! Met onze carwrapfolies wordt uw auto letterlijk in een nieuw jasje gestoken en u kunt eventueel later de folie probleemloos laten verwijderen zonder de lak te beschadigen.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

De keuze is reuze

Op zoek gaan naar de juiste carwrap voelt eigenlijk hetzelfde als op zoek gaan naar een nieuwe auto. Het assortiment is namelijk enorm! Zo kunnen wij uw auto voorzien van een matte of metallic wrap in alle denkbare kleuren. Gaat u liever voor een specifieke print of patroon? Zoals uw logo of bedrijfsnaam in combinatie met beeldmateriaal? Wij kunnen de wrap personaliseren voor u, doordat wij deze met onze speciale printers in-house kunnen printen. Het is ook mogelijk om te gaan voor een transparante wrap, die uw auto geen nieuwe uitstraling, maar wél de nodige bescherming biedt.

✅ Optimale bescherming van uw auto

✅ Geen lijmresten na verwijdering

✅ Een ‘nieuwe’ auto zonder een grote investering

 

Toch op zoek naar wat anders?

Ook wanneer u niet op zoek bent naar een carwrap, maar u uw bedrijfswagen toch een upgrade wilt geven, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts zijn namelijk ook gespecialiseerd in het produceren van magneetstickers en autobelettering. Ook doeltreffend, maar dan iets subtieler!

 

It’s a (car)wrap

Bij Reclame Productie Nederland wordt u van A tot Z begeleid. Heeft u al een concreet idee in gedachte? Dan denken wij graag mee over hoe we dit idee het best kunnen uitvoeren. Ook wanneer u nog niet precies weet wat voor carwrap u zoekt, helpen wij u graag verder. Van vormgeving en design tot productie en printen tot het uiteindelijke wrappen.

Is uw bedrijfswagen toe aan een nieuwe uitstraling en wilt u deze graag laten wrappen? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×