Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
textiel frame

Textielposter

De textuur van een textielposter leent zich prima om kleurrijke prints op uit te werken. Vanwege de textuur is het een geweldige ondergrond om uv-bestendige designs op te printen. Onze printers penetreren als het ware de textielposters met inkt en hierdoor komen de afbeeldingen, foto’s en reclameboodschappen tot leven op het doek. Perfect voor reclame of voor een heuse kunstuiting!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Tunnels met een visie

We leveren de textielposter met twee tunnels. Door deze tunnels kunt u de stokken plaatsen zodat het doek met daarop uw boodschap mooi opgehangen kan worden aan het bijgeleverde koord. Tunnelvisie krijgt zo een geheel andere betekenis!

 

Textielposter is veelzijdig

Textiel is op verschillende manieren heel veelzijdig. Het kan gebruikt worden als binnen- en buitenreclame omdat we met hoogwaardige inkt printen die zich niet laat beïnvloeden door het weer; de inkt is namelijk uv- en waterbestendig. Zon en regen hebben daardoor geen invloed op onze hoogwaardige geprinte doeken. Uw boodschap zal dus niet zomaar vervagen na verloop van tijd. Dit maakt onze producten ook duurzaam omdat ze een lange levensduur hebben. Daarnaast is het makkelijk te transporteren of te versturen, omdat het niet veel weegt en gewoon opgerold kan worden.

 

Textielposter vormgeven

Wij willen net als u dat uw boodschap op een professionele manier de aandacht trekt en krijgt. Een goed ontwerp van uw boodschap is daarom essentieel. Het kan zijn dat u hulp nodig heeft met het ontwerpen van de juiste eye catching message. Reclame Productie Nederland biedt dan graag haar expertise aan. Behalve dat we hoogwaardige prints leveren, staan we op het gebied van design ook ons mannetje. We hebben namelijk ervaren signmakers in dienst die altijd te porren zijn om samen met u een geweldig design uit te werken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw textielposter te laten printen.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×