Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Zeildoek vrijstaand spandoekframe
bouwbord doek
0/0

Spandoek in frame

Niet alle plekken zijn geschikt voor digitale schermen, vandaar dat er vaak nog een traditioneel spandoek in frame wordt geplaatst. Hiermee brengt u de boodschap zonder moeite over en heeft u nooit last van technische storingen! Onze spandoeken in frame worden full color geprint en hebben een hoogwaardige kwaliteit. We hebben alle gangbare, gecertificeerde en duurzame materialen in huis en de inkt die we gebruiken is UV-bestendig. Daardoor kunnen wij u garanderen dat uw boodschap niet verbleekt in de zon of door andere weersinvloeden. Zo zijn onze geframede doeken voor zowel korte als lange periodes geschikt.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Sprekende gevel

Een spandoek in frame staat goed op de gevel van uw bedrijfspand, winkel of school. Het is een herbruikbare en verwisselbare soort gevelreclame, dit is een van de redenen dat het gezien wordt als duurzaam. Deze duurzame blikvanger kan worden geleverd in verschillende maten. Vierkant en rechthoek zijn de gangbare formaten. Heeft u dankzij uw creatieve uitspattingen een andere vorm in gedacht, zoals een U- of een L-vorm, driehoek of een ronde vorm? Reclame Productie Nederland helpt u daar ook graag bij!

 

Vrijstaand spandoek in frame

Onze geframede spandoeken sieren niet alleen de gevels van bedrijven, maar ook de weilanden langs snelwegen. U heeft ze vast wel eens gezien wanneer u in de auto voorbij reed. Ondanks de snelheid sprong de boodschap wel in het oog!
Misschien heeft u als lokale boer net een geweldige aardbeienoogst achter de rug. Dan is een spandoek in frame een geweldig communicatiemiddel om mensen te bereiken die anders zo voorbij zouden rijden.

 

Frames op maat

Een spandoek in frame is in verschillende maten en vormen verkrijgbaar, maar kan ook op maat worden gemaakt. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag samen met u de mogelijkheden! Mail of bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×