Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
XXL spandoek
Meshdoek bouwbord
0/0

XXL doek

XXL doeken zijn geschikt voor het grote werk, daar windt zijn naam geen doekjes om! Hier kan men ook niet omheen wanneer het gebruikt wordt in grote hallen of evenementen. Genoeg publiek om uw reclameboodschap, bedrijfsinformatie of andere uiting aan te verkondigen.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

XXL doek uitstekend voor buitenexposities

De herfst leent zich vaak voor toonaangevende buitenexposities. In Eindhoven is het jaarlijks terugkerende Dutch Design Event in oktober een ware traditie geworden waarvoor mensen over heel Europa naar onze slimme design stad Eindhoven trekken. Eindhoven hoort dan ook bij de Brainport regio en is vaak de koploper als het gaat om technologie en design.
De kwalitatief 3 meter brede hoogwaardige printers van Reclame Productie Nederland kunnen zonder moeite voor speciale kunst- of andere producties XXL doeken printen. We houden ervan om met onze klanten mee te denken en zijn in voor allerlei print en XXL doek projecten.

 

XXL doek op bouwplaatsen

Zo’n groot doek kan werkelijk voor alles gebruikt worden, als het niet voor kunst is dan is het wel op een bouwplaats. Achter het XXL doek kunnen de bouwwerkzaamheden aan het straatbeeld onttrokken worden en ervoor zorgen dat de bouwstof beperkt door de straat trekt omdat de stof enigszins door de XXL doeken gehinderd wordt. Een XXL doek heeft als communicatiedrager een handige dubbele functie. Terwijl het zorgt het voor een beter straatbeeld met beperkter rondvliegende stof, brengt het voorbijgangers en omwonenden op de hoogte van uw reclame of promotie uiting.

 

It’s a (building)wrap

Met de juiste boodschap, op de juiste tijd en plaats is dit opzichtelijke formaat een grandioos marketing instrument. Reclame Productie Nederland gaat graag samen met u het stapje verder. Reclame, in de breedste zin van het woord, want die ruimte is er op een XXL-doek, maakt een grote eerste indruk!

De speciale printers waar wij mee werken kunnen met gemak full color printen op allerlei soorten materialen en maten. Zo ook op enorm grote doeken, waarmee wij kunnen building wrappen. Als u dan toch wilt dat uw bouwproject of bedrijf extra opvalt, let’s wrap it up! We kunnen ook gebruik maken van folies als buildingwrap.

Behalve zichtbaarheid heeft dit nog andere voordelen. Het werkt koelend in de zomer en warmte vasthoudend in de winter. Deze smaakvolle building wrap kan voor een frisse look zorgen van aangetaste gevels en kozijnen. Daarmee wordt deze wrap behalve smaakvol voor het oog ook duurzaam voor het milieu.

 

Ideeën? Wij denken mee

Reclame Productie Nederland is altijd te porren voor een persoonlijk gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De productie en montage verzorgen wij zelf, dus als u bij Reclame Productie Nederland aanklopt heeft u geen meerdere partijen nodig om te zorgen dat het XXL doek geplaatst wordt. Wij verzorgen uw hele project van design tot aan plaatsing. Wel zo gemakkelijk!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×