Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken

Beachflag

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, is een beachflag zeker geen promotiemateriaal dat alleen op het strand gebruikt kan worden! Het is bij uitstek één van de favoriete, snelle en efficiënte manieren van buitenpromotie. Mocht u aandacht willen voor uw bedrijfspand of evenement dan kan dat gemakkelijk met een beachflag. Ook bij evenementen en beursstands wordt deze favoriet veelvuldig ingezet.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Beachflag is multifunctioneel

Deze strandvlag is multifunctioneel inzetbaar, vandaar dat het handig is om ze als ondernemer of bedrijf te hebben. Of het nu om een in- of outdoor evenement gaat, met beachflags valt u gegarandeerd op. Ze geven een winkelpand een uitnodigende entree en herkenbaarheid. Daarnaast zorgt een beachflag er ook voor dat uw winkel of pand er vanaf een afstand al uitspringt. Zo weten bezoekers ook nog eens precies waar ze moeten zijn.

 

Beachflag is duurzaam in gebruik

Het is verstandig om goed na te denken over het design dat op de beachflag geprint moet worden. We zeggen dit omdat een beachflag lang meegaat en ook gewassen kan worden. Is hij na een buitenevenement vies en heeft u de vlag een week later nodig voor een indoor evenement? U kunt de vlag gewoon wassen en in de buitenlucht laten drogen.

 

Design promotiemateriaal

Reclame Productie Nederland bestaat uit een team gediplomeerde signmakers die u kan helpen met het ontwerpen van de gewenste boodschap voor op de beachflag. Heeft u de ontwerpen of huisstijl al paraat? Dan printen we dit uiteraard voor u.

 

Onze verschillende soorten beachflags

Deze vrolijke promotievlaggen komen natuurlijk in verschillende formaten. Dat zijn de standaard formaten, maar heeft u een andere wens dan kan u dit ook aan ons doorgeven.

Beachflags moeten ook kunnen blijven staan, daarvoor zijn er verschillende houders en standaarden en mogelijkheden.

  • Beachflag voet: Dit is een kruisvoet die in- en uitgeklapt kan worden.
  • Grondpen: Dit is een metalen pin met eventueel een rotator, zodat de vlag rond kan draaien.
  • Watertank: Een vierkante platte tank die gevuld kan worden met water of zand.
  • Voetplaat: Een zware metalen plaat.
  • Grondplug en rotator: Deze plug wordt in de grond gedraaid en is ideaal voor zachte bodems.

 

Printen promotie mogelijkheden

Naast de populaire beachflag kunt u bij ons ook terecht voor het printen van andere buiten reclamevlaggen, zoals een banier en gevelvlag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×