Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Spandoeken podium indoor

XXL doek

Een XXL-doek zie je niet gemakkelijk over het hoofd. En dat is precies wat u wilt! Voorzie het doek van uw reclameuiting, boodschap of logo en trek gegarandeerd de aandacht in grote hallen van indoor evenementen. Waar u een XXL doek kunt bestellen of laten printen? Bij Reclame Productie Nederland natuurlijk!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

XXL doek voor grote zichtbaarheid

Als er exposities of indoor evenementen georganiseerd worden, is het soms de vraag hoe je een groot publiek met bepaalde informatie zo goed mogelijk kunt bereiken. Dan bieden XXL doeken natuurlijk de oplossing. Reclame Productie Nederland heeft geavanceerde printers in huis, die deze extreme formaten gemakkelijk kunnen printen op full colour of in zwart wit.

 

Kwalitatieve XXL-doeken

Normaal gesproken moet inkt nog drogen en uitdampen, zeker als er met zulke grote formaten wordt gewerkt. Wij printen met speciale UV-bestendige inkt die direct droogt op het moment dat het doek uit de printer rolt. En wanneer het uitdampt hangen er geen vreemde luchtjes aan! Dat is wel zo fijn, zeker als het doek voor binnengebruik bestemd is.
Daarnaast hebben onze printers een hoog kleurbereik en zal het doek zijn kleur ook behouden door de uv-bestendige coating. Felle zon is daardoor geen vijand meer!

 

Verpak uw boodschap met een XXL-doek

De juiste reclameuiting, op het juiste moment en op de juiste plaats is een doeltreffend marketinginstrument. Reclame Productie Nederland gaat graag samen met u die ene grote stap verder. Op deze manier maakt uw logo of binnenreclame een grote eerste indruk. De speciale printers waar wij mee werken printen op allerlei soorten materialen en kunnen tot wel 300 m² per uur printen, waardoor zelfs XXL doeken in een mum van tijd klaar zijn.

 

Inspiratie nodig? Wij denken graag mee!

Reclame Productie Nederland is altijd te vinden voor een persoonlijk gesprek om te sparren over de mogelijkheden en reclameuitingen. Wij verzorgen de productie en montage zelf. Onze ervaren vakmensen zijn in staat om uw gehele project tot stand te brengen van design tot plaatsing. Enthousiast geworden over XXL doeken? Vul dan onderstaand contactformulier in!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×