Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
Vloersticker vloerprint
Vloersticker vloerprint
vloerstickers
0/0

Vloerstickers

Mensen kijken onbewust veel naar beneden, daar kunt u als ondernemer handig gebruik van maken! Op bepaalde gedeelten in het pand waar geen tapijt gelegd kon worden of waar er op de vloer net een lelijke plek zit, daar plakt u gewoon een vloersticker. Een vloersticker valt vanaf een afstand al op, reden genoeg om uw slogan of reclameuiting op de vloersticker te printen.

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

0/0

Vloersticker als wegwijzer

Natuurlijk hoeft het niet altijd te gaan om een reclameuiting. Vloerstickers kunnen ook een looproute uitstippelen op bijvoorbeeld evenementen of beurzen. Bezoekers weten dan moeiteloos hun bestemming te vinden. Soms is het gewoon niet mogelijk om met bordjes te werken en dan is een vloersticker de juiste oplossing.

 

Industriële vloersticker

In sommige industriële bedrijven is het belangrijk dat de veiligheid van medewerkers en bezoekers gewaarborgd blijft. Dan wordt er ook met vloerstickers gewerkt en hebben ze de functie van industriële- en veiligheidsstickers. Zo weet men precies waar ze op moeten letten of dat ze afstand moeten houden. We herinneren ons vast allemaal nog wel die gele ronde ‘1,5 meter afstand’ stickers op vloeren van winkels. Een goed voorbeeld van een vloersticker met een duidelijke boodschap!

 

Vloerkunst

Een vloersticker kan ook gewoon als siersticker gebruikt worden op een vloer omdat het goed bij uw interieur of huisstijl past. Het geeft een ruimte extra uitstraling en laat de vloer meedoen in het interieur. Het kan op een subtiele manier ook voor meer kleur of levendigheid zorgen.

 

Vloerstickers voor buiten

Heeft u ze niet binnen nodig, maar buiten? Dat kan natuurlijk ook! Zowel voor binnen als buiten printen we slijtvaste vloerstickers. Let er wel op dat een vloersticker voor binnengebruik niet geschikt is voor buiten en vice versa. Voor buitengebruik heeft u een steviger en slijtvaster materiaal nodig! Wij helpen u natuurlijk graag en geven u hierover passend advies.

 

Vloersticker design

Heeft u hulp nodig bij het ontwerp van de vloersticker? Daar helpen onze ervaren signmakers u graag bij. Heeft u andere vragen, dan kunt u ook bij ons terecht. Voor het ontwerpen en printen van uw vloersticker of andere vormen van binnen- en buitenreclame kunt u altijd contact met ons opnemen!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×