Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
zoeken
gevelreclame-freesletters-buitenreclame-reclame-productie-nederland

Frezen

Met freeswerk kunt u alle kanten op: specifieke vormen, unieke lettertypes of complexe logo’s: onze computergestuurde laserfreesmachine, de Zünd G3XL (het beste wat er te krijgen is!) kan alles aan!

✅ Productie in eigen huis & montage op locatie
✅ Persoonlijke service
✅ Snel, flexibel en kwaliteit
✅ Gedegen advies op maat
✅ Afspraak = afspraak

Wat is frezen?

Frezen gebeurt met een freesmachine. Deze freesmachine heeft een frees die draaiende bewegingen maakt. Door de kracht waarmee dit gebeurt kan de machine uitsparingen maken in hard materiaal. Elke denkbare vorm kan zo met de hoogste precisie worden uitgesneden. Omdat wij gebruik maken van een supernauwkeurige freesmachine die freest met laser, kunnen wij zelfs extreem kleine én grote signs frezen.

 

De toepassingen van frezen

Freeswerk kent diverse toepassingen. De meest voorkomende zijn freesletters. Natuurlijk is er nog meer mogelijk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook uw logo uitfrezen. Onze gefreesde signs kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

 

De voordelen van frezen

✅ Alle vormen en lettertypes mogelijk

✅ Verlichting met LED of neon mogelijk

✅ Hoge precisie door onze computergestuurde laser freesmachines

✅ Verschillende kunststoffen mogelijk: acrylox, acrysign, dibond (brushed), trespa of forex

✅ Wij kunnen ook aluminium, messing of hout frezen

 

Frezen versus graveren

Naast frezen kunnen wij ook voor u graveren. Hierbij kunt u denken aan naamplaatjes of -borden, of industrieel graveerwerk. Het laser- en messing graveren gebeurt bij ons ook computergestuurd, waardoor wij u perfectie kunnen garanderen.

 

Van ontwerp tot montage

Als klant staat u bij ons altijd voorop. Wij begeleiden u daarom graag van A tot Z. Heeft u zelf al een ontwerp voor uw freeswerk? Wij denken graag met u mee over de uitvoering hiervan en produceren, assembleren en monteren het vervolgens met zorg bij u op locatie. Heeft u nog geen concreet idee over wat voor freeswerk u zoekt? Dan denken wij ook graag mee over een ontwerp en de vormgeving.

Neem dus snel contact op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Wie weet wat voor mooie ideeën er boven tafel komen tijdens een sparringsessie!

×

Hallo!

Neem contact met ons op

×